Scandal URIAŞ înainte de moţiune. AUR a publicat înregistrarea în care unui deputat al partidului i se oferă funcţii pentru a susţine PNL la votul de marţi AUDIO

Scandal URIAŞ înainte de moţiune. AUR a publicat înregistrarea în care unui deputat al partidului i se oferă funcţii pentru a susţine PNL la votul de marţi AUDIO

Mai mulţi membri AUR au susţinut luni că au fost contactaţi de oameni importanţi din PNL pentru a le oferi diverse avantaje în schimbul sprijinirii PNL la votul de marţi pe moţiunea de cenzură depusă de PSD.

„Eu ti-o spun direct, promovam cativa oameni unde vrei tu, unde spui, nu stie nimeni, ii facem membri PNL de forma si gata. Intelegi? Ne spui unde, institutii deconcentrate…”, este oferta pentru deputatul AUR.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Moţiunea de cenzură. USR PLUS votează „la vedere” …Sorin Grindeanu: „PSD nu ar trebui să se prezinte la consultări …

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, luni, că parlamentari ai PNL au încercat să-i „mituiască” pe reprezentanţii AUR pentru a nu participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, oferindu-le funcţii în deconcentrate şi a anunţat că formaţiunea sa va face plângere la DNA pentru corupţie. Simion a precizat că are probe audio-video în acest sens.

„Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată, au încercat să ne mituiască şi am făcut un drum până la DNA. Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită: funcţii în deconcentrate pentru apropiaţi. Au încercat, practic, să ne cumpere ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la votarea moţiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenţi cu toţii la votarea moţiunii. Nu suntem de vânzare, nu trădăm şi nu doar atât, nu facem afirmaţii”, a declarat Simion, la Parlament.

Deputatul PNL Cosmin Şandru neagă faptul că ar fi încercat să-l mituiască pe colegul din AUR

Contactat de Antena 3, deputatul PNL, Cosmin Șandru a spus că n-a sunat pe nimeni. Când i s-a spus că a fost înregistrat, Șandru a admis că s-a întâlnit cu deputatul AUR săptămâna trecută, dar spune că a avut o discuție privind poziția celor de la AUR referitoare la moțiune.

Moţiunea de cenzură. USR PLUS votează „la vedere” împotriva Guvernului Cîţu

Șandru susține că nu i-a oferit funcții pentru a-l încerca să determine să nu vină la votul de marți. ”Să nu fie extras din context. Dacă e înregistrarea cap coadă nu am nici un fel de emoție”, a mai spus parlamentarul PNL, precizând că nu a avut ce să-i ofere.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu: „PSD nu ar trebui să se prezinte la consultări la Cotroceni. Klaus Iohannis a girat toate aceste lucruri”

La sfârşitul filmuleţului publicat pe pagina sa de Youtube, George Simion îi mulţumeşte încă o dată colegului său Ciprian Stoica pentru că „a ştiut cum să-i prindă asupra faptului”, spunând că „mai departe am acţionat în instanţă, am trimis către parchetele abilitate pentru că asta e o faptă de mituire. I se oferea posturi pentru apropiaţii lui (Ciprian Soica n.r.) în deconcentrate ca să nu se prezinte mâine la moţiune”.

George Simion le-a transmis un mesaj: „Noi, AUR, nu suntem de vânzare şi tocmai de asta, această înregistrare, după ce a fost pusă pe masa procurorilor, la care ne aşteptăm să investigheze, această înregistrare o să ajungă şi pe masa presei şi către toţi românii”.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV