Adele a publicat un fragment din noua piesă, „Easy On Me”

Adele a publicat un fragment din noua piesă, „Easy On Me”

Adele a publicat un fragment din noua piesă. Celebră pentru baladele sale ajunse în fruntea topurilor, cum ar fi „Hello” şi „Someone Like You”, Adele a publicat marţi videoclipul alb-negru pe conturile ei de Twitter şi Instagram, cu menţiunea „Easy On Me – 15 octombrie”.

Citeşte şi: Adele a slabit 45 de kilograme şi are un nou iubit. Ce dietă a folosit celebra cântăreaţăAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Loredana Groza a gătit un răţoi. Reţeta face senzaţie pe …Motivul pentru care Antonia nu face al patrulea copil. Alex Velea …

Adele a publicat un fragment din noua piesă

În videoclip, cântăreaţa aflată într-o maşină introduce o casetă audio în casetofon, verifică oglinda retrovizoare, dă volumul mai tare şi apoi se îndepărtează la volanul autovehiculului încărcat cu bunuri personale. Pe fundal se aude muzică de pian, în timp ce pagini de partituri muzicale plutesc în urma maşinii.

Adele a lansat „25” în noiembrie 2015. Discul a ajuns în fruntea topurilor din întreaga lume şi a fost premiat cu mult râvnita distincţie „Albumul anului” la Premiile Grammy.

În cursul ultimelor zile, fanii ei au speculat în mediul online că artista în vârstă de 33 de ani urmează să lanseze muzică nouă după ce cifra „30” a fost proiectată în mod misterios pe clădiri din întreaga lume, notează Reuters.

Adele a făcut referire la vârsta ei în titlul celor trei albume precedente, „19”, „21” şi „25”.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV