Elena Merişoreanu s-a vindecat de Covid şi a fost externată. Primele declaraţii: „Erau mulţi tineri bolnavi, cu vaccinul făcut”

Elena Merişoreanu s-a vindecat de Covid şi a fost externată. Primele declaraţii: „Erau mulţi tineri bolnavi, cu vaccinul făcut”

Elena Merişoreanu s-a vindecat de Covid. Artista a fost internată în spital după ce a contractat virusul, pentru ca medicii să supravegheze îndeaproape evoluția bolii.

Pe 3 ocotombrie, rezultatul la testarea pentru coronavirus a fost negativ, iar medicii au decis că artista se poate reveni în sânul familiei.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Hollywood-ul, în pragul paraliziei. Urmează cea mai mare grevă …Căpitanul Kirk, din „Star Trek”, ajunge în spaţiu …

Citeşte şi: Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă: „Ea cântă din păr. A luat bărbatul altei femei”

Elena Merişoreanu s-a vindecat de Covid

„Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu.

Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos. Oamenii aceștia chiar muncesc„, a declarat Elena Merișoreanu, la scurt timp după externare.

Elena Merişoreanu se operează

Cântăreața își păstrează optimismul și susține că nu îi este frică nici de operație și nici de seringi. Intervenția pare a fi una destul de ușoară, deci Elena Merișoreanu nu trebuie să își facă prea multe griji.

„Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am.

Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere. Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare.

Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre.(…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…)

Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă (…). Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”,  a declarat Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV