EXCLUSIV Mihai Tudose: „Dacă preşedintele dădea după alegeri mandat PSD pentru desemnarea premierului, ţara era guvernată bine”

EXCLUSIV Mihai Tudose: „Dacă preşedintele dădea după alegeri mandat PSD pentru desemnarea premierului, ţara era guvernată bine”

Mihai Tudose, în deplin acord cu toţi colegii săi din PSD, a declarat că singura soluţie pentru ieşirea din criza politică o reprezintă alegerile anticipate şi spune că PNL a ascuns dimensiunea reală a crizei sanitare pentru a organiza congresul la care a fost ales Florin Cîţu preşedinte al liberalilor.

„Eu sunt linistit, pentru ca am inteles ca se ocupa Rares Bogdan in continuare de majoritatea parlamentara. Domnul presedinte nu a spus ca avem luni consultari, ca am auzit comentarii. A spus saptamana viitoare. Partea proasta e ca azi e marti, deci mai avem vreo sapte zile.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Starea de alertă ar putea să nu fie prelungită. Un guvern …Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui …

Serios, daca la inceput dadea mandat PSD, decat sa le dea pierzatorilor, care intre timp si-au gasit mai multe incompatibilitati decat compatibilitati, tara putea fi guvernata bine. Sa vina acum sa ne spuna in cate feluri de criza suntem, iertati-ma, dar pana acum o saptamana cum era?

Mihai Tudose: „Guvernul ăsta nu mai poate sta o săptămână, Iohannis trebuia să convoace partidele acum, azi”

Scapam din vedere ca in Romania guvernul a interzis internarea in spitale si operatiile. Azi am citit o stire socanta. CNSU a aprobat documentul prin care se cere ajutor extern, de parca azi au aflat. Guvernul asta nu mai poate sta o saptamana, trebuie sa plece de azi. Trebuia sa cheme partidele acum. Acum 10 zile am facut o profetie, ca in 7-8 zile dupa congresul PNL o sa vedem in ce stare este tara. Suntem acolo sau nu? Inca o saptamana cu inconstientii astia la guvernare si nu mai ramane nimic de salvat. Toata lumea face scenarii, dar e un singur scenariu posibil, alegerile anticipate. Facem un calendar, un guvern de tehnocrati si sa conduca tara doua luni, trei luni.”, a spus Mihai Tudose la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion, după căderea guvernului Cîţu: „Vom avea propunere de premier şi, dacă Iohannis insistă cu Cîţu, vom demara procedurile de demitere a preşedintelui”

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV