Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre boala Vioricăi: „Mi-au zis dacă o iau acasă moare”

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre boala Vioricăi: „Mi-au zis dacă o iau acasă moare”

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre boala Vioricăi. Cântăreaţa a declarat că a ajuns la spital cu plămânii afectați la 30 la sută. Artista nu a crezut deloc în această boală până să treacă ea însăși prin acest chin.

„Îmi cer iertare în fața lui Dumnezeu că am putut să gândesc așa. N-am putut să cred în chestia asta.”, a spus Viorica.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Ramona de la Clejani, arestată în Londra: „Mi-au făcut …Smiley a răbufnit pe Internet! Artistul s-a săturat: „Până …

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre boala Vioricăi

Ioniță de la Clejani a povestit cum a ajuns să i se agraveze boala. „De la sfârșitul lunii august ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare.

Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță iar doctoral a tratat-o de pneumonie, după trei zile de la tratament se simțea și mai rău. Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară.

Pneumonia de la Covid se tratează altfel. Cât am stat trei ore la intrare la Matei Balș, am văzut cinci oameni morți transportați în saci”, a spus Ioniță de la Clejani.

Citeşte şi: Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

Viorica a povestit că s-a simțit extrem de rău și că simțea că moare, atât de mult îi afectase organele.

„Două săptămâni m-am tratat acasă, cu antibiotic, cu fel și fel de pastile. Ziceai că sunt moartă. Aveam plâmânii afectați 30 la sută. Eu n-am putut să accept ideea că mi las câinii ăia singuri. S-au îmbolnăvit câinii ăia de dorul meu, Măruță.

Am văzut oameni care țipau, oameni morți băgați în saci. Păi dacă mai stateam două zile acasă astăzi spuneați în emisiune că a murit Viorica de la Clejani. Eu am văzut aoclo niște lucruri care m-au șocat. Doctorii nici n-au timp să facă caca și pipi că fug de la unul la altul.”, a declarat Viorica la Pro TV.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV