Marcel Ciolacu e încrezător: Moțiunea de cenzură va trece cu un scor astronomic! Vrem guvern de specialiști și alegeri anticipate

Marcel Ciolacu e încrezător: Moțiunea de cenzură va trece cu un scor astronomic! Vrem guvern de specialiști și alegeri anticipate

Marcel Ciolacu e încrezător. „Astăzi, moțiunea de cenzură va trece cu un scor astronomic. Sperăm ca cei de la USR să nu facă un pas înapoi. Am avut o discuție cu liderul AUR. Vom vota cu bilele la vedere. Sperăm ca și cei de la USR să facă acest lucru”, a spus Ciolacu, la Parlament.

Marcel Ciolacu e încrezător: Moțiunea de cenzură va trece cu un scor astronomic! Vrem guvern de specialiști și alegeri anticipateAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

EXCLUSIV | Alina Gorghiu atacă în toate direcţiile în ziua …Un deputat USR îl desfiinţează pe Cîţu în ziua moţiunii …

De altfel preşedintele PSD a declarat că social-democrații nu vor încerca să construiască o nouă majoritate și vor forța ajungerea la alegeri anticipate. În timpul acestui proces, Ciolacu a explicat că ar trebui să avem un guvern tehnocrat.

”Am spus foarte clar: noi considerăm că în acest moment nu avem decât varianta anticipatelor. Până la anticipate ne dorim un acord, semnat și cu președintele României, care trebuie să recunoască în al 12-lea ceas că a avut un eșec, să avem un guvern de specialiști. Românii nu așteaptă de la noi o isterie politică (…)

Cred că primul pas al lui Klaus Iohannis ar fi să recunoască eșecul acestui proiect politic. Neîncrederea în statul român este la un nivel fără precedent, avem o adevărată bombă socială și nu putem aștepta până la disoluția statului român.  Sub nicio formă noi nu vom susține un guvern minoritar al PNL. Este exclus ca PSD să încerce formarea unei noi majorități! Noi nu vom negocia și vom merge direct la anticipate”, a spus Marcel Ciolacu.

De altfel, Sorin Grindeanu a declarat că este convins că moțiunea va trece cu un număr record de voturi, estimând 280 de voturi.

„Asta arată că acest guvern trebuie să plece rapid acasă”, a declarat Sorin Grindeanu la Realitatea Plus.

Acesta consideră că PSD nu trebuie să meargă la Controceni la consultări cu președintele Iohannis și că trebuie să se delimiteze de cel care este responsabil în acest moment de toată criza politică. El a precizat că o decizie în acest sens se va lua în această după-amiază la ședința BPN.

Citeşte şi: Zi decisivă pentru Guvernul Cîţu. Moţiunea de cenzură, dezbătută şi votată azi în Parlament

Citește și…

S-a decis deja! Certificatul verde NU va mai fi valabil fără a treia doză. Anunțul autorităților!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV