Medic marcat de imaginea unui cuplu care împărţea aceeaşi mască de oxigen: „Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU”

Medic marcat de imaginea unui cuplu care împărţea aceeaşi mască de oxigen: „Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU”

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara a transmis un nou mesaj dur  în care vorbeşte despre dimensiunea valului patru: ”Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU şi o să-l vedeţi. Totul este blocat, tot ce poţi să vezi sunt măşti şi butelii de oxigen”. Medicul a rămas marcat de imaginea unui cuplu care împărţea aceeaşi mască de oxigen.

Mărturiile cutremurătoare ale unui medic UPU: „De unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!”Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Pacienţi infectaţi cu COVID-19, transportaţi de urgenţă …România cere ajutorul UE în criza COVID. Octavian Jurma: „Ruşinos!”

”Dacă prin tot haosul acela reuşeşti să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poţi să citeşti în ochii lui este pe lângă oboseala tot mai accentuată, neputinţa! Încă nu este târziu să ne daţi şi voi o mână de ajutor”, a mai transmis medicul. Acesta face un apel la vaccinare: ”Dacă ţii la sănătatea ta şi vreţi să scăpăm din acest iad, în care ne aflam cu toţii, uite ce trebuie să faci:

1. Îţi faci un test rapid sau PCR şi te asiguri că nu ai simptome, că eşti negativ.

2. Îţi faci şi o programare la un centru de vaccinare şi încerci să intri în contact cu cât mai puţine persoane, până îţi faci vaccinul, chiar şi după”, a mai scris medicul.

În finalul mesajului, doctorul transmite: ”România trezeşte-te”, a scris Amin Zahra pe Facebook.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, cel mai mare bilanţ zilnic de la debutul pandemiei: 15.037de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Bilanţ coronavirus 5 octombrie. RECORD ABSOLUT. România a trecut pragul de 15.000 de cazuri COVID-19. 252 de morţi în 24 de ore

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV