Motivul uluitor pentru care David Popovici a plecat de la CSA Steaua la CS Dinamo. Tatăl sportivului rupe tăcerea!

Motivul uluitor pentru care David Popovici a plecat de la CSA Steaua la CS Dinamo. Tatăl sportivului rupe tăcerea!

Motivul uluitor pentru care David Popovici a plecat de la CSA Steaua la CS Dinamo. Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici (17 ani), a dezvăluit motivul plecării sportivului de la CSA Steaua. Tânărul înotător este acum înregistrat la marea rivală CS Dinamo.

Motivul uluitor pentru care David Popovici a plecat de la CSA Steaua la CS DinamoAlte Articole

Florin Cițu DEMIS. Ce se întâmplă de acum?

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi în drumul spre …Tragedie la Maratonului Nisipurilor. Un concurent a murit după …

David Popovici reprezintă marea speranță a României pentru următoarele ediții ale Jocurilor Olimpice. Tânărul înotător a surprins pe toată lumea la finalul lunii septembrie, când a semnat cu CS Dinamo. Tatăl sportivului susține că șefii de la CSA Steaua nu au fost deschiși la negocieri.

„David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După încheierea contractului, noi am căutat să semnăm cu un alt club, în condiţiile în care dinspre Steaua era evident faptul că oamenii păreau că nu mai sunt interesaţi de prelungirea colaborării.  Am avut mai multe discuţii în acest sens. Am purtat multe negocieri, dar, în cele din urmă, am ales Dinamo pentru că a fost clubul care ne-a făcut cea mai bună şi de viitor ofertă. Alaturi de David va veni şi antrenorul lui, Adrian Rădulescu”, a spus Mihai Popovici la Telekom Sport.

David Popovici a dezvăluit unde își continuă studiile universitare: „Am primit o grămadă de oferte. Și de la cele mai prestigioase universități din America”

„Asociația Steliștilor 1947”, o grupare non-profit care sprijină echipa de fotbal a CSA Steaua, a reacționat imediat după anunțul mutării lui David Popovici la CS Dinamo. „Pierdere enormă pentru Steaua! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), a semnat cu Dinamo. Ne întrebăm oare ce putea Dinamo să ofere mai mult decât Steaua? Bazinul olimpic pe care Steaua, club cu campioană olimpică, nu este în stare să îl construiască? Zero promovare performanțe sportive ale actualilor și foștilor campioni steliști, zero promovare și planuri pentru dezvoltarea infrastructurii, zero campanii de atragere sponsori și suporteri, mai ales la sporturile de echipă! Care este strategia pe termen mediu și lung? Tot punem aceste întrebări de peste 7 ani!!!”, a fost mesajul postat de „AS47” pe Facebook.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă înşela, a trebuit să fac asta”

Sursa: RomaniaTV