Ramona de la Clejani, arestată în Londra: „Mi-au făcut test de droguri. A fost greşeala mea”

Ramona de la Clejani, arestată în Londra: „Mi-au făcut test de droguri. A fost greşeala mea”

Ramona de la Clejani, arestată în Londra. Mai bine de 24 de ore, artista nu a putut comunica cu nimeni, în timp ce autoritățile britanice i-au controlat totul. Mai mult, a fost supusă și unui test pentru depistarea substanțelor interzise.

Cântăreața a fost închisă într-o cameră special amenajată timp de 24 de ore, iar polițiștii nu-i dădeau amănunte cu privire la reținerea ei.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre boala Vioricăi: „Mi-au …Smiley a răbufnit pe Internet! Artistul s-a săturat: „Până …

Citeşte şi: Ramona de la Clejani, dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț: „Nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă”

Ramona de la Clejani, arestată în Londra

”Mai bine de 24 de ore am stat închisă, arestată. Mi s-au luat actele în primul rând, m-au verificat. Aveți mare grijă să aveți rezidența pusă la punct, să nu pățiți ce am pățit eu. Nu aveam dovada, am trimis de la ei că am documente acolo.

Nu am pus dovada că sunt acolo din 2020, mi-au trimis un e-mail și eu n-am fost atentă. A fost greșeala mea și au spus că am luat statul britanic peste picior, cum ar fi că nu i-am acordat atenție.

Și pentru asta mi-au făcut dosar, m-au luat la controale. M-am speriat atât de tare. Telefonul verificat, mi-au făcut test de droguri”, a declarat Ramona, la Antena Stars.

Ramona de la Clejani se afla la Londra pentru un eveniment muzical, însă nu a mai ajuns să cânte. Cel care a fost lângă ea și a susținut-o, a fost Dan Bursuc, care a calmat-o pe vedeta în legătură cu arestarea ei.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV