Tragedie la Maratonului Nisipurilor. Un concurent a murit după ce a suferit un stop cardiac

Tragedie la Maratonului Nisipurilor. Un concurent a murit după ce a suferit un stop cardiac

Tragedie la Maratonului Nisipurilor. Un concurent a murit după ce a suferit un stop cardiac. Organizatorii Maratonului Nisipurilor, ultramaraton de şase zile (250 km) care are loc în fiecare an în Maroc, au anunţat că luni după-amiază unul dintre concurenţi a decedat. Bărbatul respectiv, un francez de aproape 50 de ani, a suferit un stop cardiac pe dunele din Merzouga, anunţă presa din Maroc.

Tragedie la Maratonului NisipurilorAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

INDIAN WELLS 2021 S-a tras la sorţi tabloul principal. Când …România – Suedia: un membru al stafului medical are Covid, …

Pe site-ul competiţiei se menţionează că înainte de competiţie francezul îndeplinise toate cerinţele din punct de vedere medical pentru a putea participa. În plus, el a parcurs prima etapă fără probleme. După ce i s-a făcut rău, francezului i s-au acordat primele îngrijiri de către alţi doi concurenţi, medici, care au şi cerut ajutor. Directorul medical al competiţiei a sosit cu un elicopter la locul în care se afla francezul şi a continuat el manevrele de resuscitare. După 45 de minute de eforturi, echipa medicală a constatat decesul concurentului.

Pilot de curse, împușcat mortal. John Wes Townley avea doar 31 de ani

Competiţia va continua, „din respect pentru toate persoanele implicate în această aventură”, au precizat organizatorii, menţionând că un moment de reculegere se va ţine înainte de startul etapei a treia.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV