Alexandru Muraru, plângere penală împotriva lui Claudiu Târziu pentru ameninţare cu moartea. „Reprezentanții AUR au depășit o linie roșie. Violența în politică este specifică partidelor totalitare”

Alexandru Muraru, plângere penală împotriva lui Claudiu Târziu pentru ameninţare cu moartea. „Reprezentanții AUR au depășit o linie roșie. Violența în politică este specifică partidelor totalitare”

Alexandru Muraru susţine că a fost ameninţat, marţi, în timp ce era dezbătută moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

„Nu pot trece cu vederea o amenințare directă, fățișă, specifică gangsterilor politici, incompatibilă cu normele de drept ale unui stat democratic. Drept consecință, am depus o plângere penală prealabilă la Poliție pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Valeriu Stoica critică PNL care insistă cu Florin Cîţu premier. …Marcel Ciolacu cere intervenţii urgente în Parlament: „Suspendarea …

Din punctul meu de vedere, cred că reprezentanții AUR au depășit o linie roșie. Violența în politică este specifică partidelor totalitare, extremist, iar prin ceea ce s-a întâmplat astăzi (marţi, n.red), s-a dovedit că ceea de am spus de-a lungul timpului despre această formațiune politică a fost corect”, a scris Adrian Muraru, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu cere intervenţii urgente în Parlament: „Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este o crimă”

Alexandru Muraru, plângere penală împotriva lui Claudiu Târziu pentru ameninţare cu moartea. „Comparaţia cu legionarii este inadmisibilă”

„Amenințarea cu moartea explicită și implicită și comparația cu legionarii este inadmisibilă. Este unică în istoria Parlamentului României după 1990 (…) Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că reprezentanții AUR sunt neo-legionari!”, a precizat  Alexandru Muraru, conform RFI.

Mai mult, PNL Iaşi susţine că Adrian Muraru a fost ameninţat de la tribuna Parlamentului.

„De la tribuna Parlamentului, co-președintele AUR, Claudiu Tîrziu, l-a amenințat pe Alexandru Muraru, consilierul premierului pentru pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, spunându-i ”O să dai socoteală pentru mizeriile pe care le verși în capul AUR”, au precizat liberalii.

Alexandru Muraru, plângere penală împotriva lui Claudiu Târziu pentru ameninţare cu moartea. Declaraţia care a declanşat scandalul

„Dacă eram legionar, ştiţi cum făceam? Aşa… doar cu cuvintele… Muraru, cum îţi mai spune ţie, micule? Ce o să dai tu socoteală tu pentru toate mizeriile pe care le verşi în capul AUR!”, a declarat Claudiu Târziu, senator AUR, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Membrii mișcării legionare au fost autorii unor asasinate politice care au zguduit România în perioada interbelică. Ion Gheorghe Duca, prim ministru, Armand Călinescu, Nicolae Iorga, Virgil Madgearu, economist și politician de stânga sunt câțiva dintre politicienii perioadei interbelice uciși cu bestialitate de către legionari”.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură, votată în Parlament. Guvernul lui Florin Cîţu a fost DEMIS cu 281 pentru

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV