Klaus Iohannis dezvăluie de ce a stabilit consultările pentru săptămâna viitoare

Klaus Iohannis dezvăluie de ce a stabilit consultările pentru săptămâna viitoare

Klaus Iohannis dezvăluie de ce a stabilit consultările pentru săptămâna viitoare. Klaus Iohannis a explicat, miercuri, de ce a acordat liderilor şi partidelor politice timp de gândire până săptămâna viitoare pentru a se prezenta la consultări pentru desemnarea noului premier.

Klaus Iohannis dezvăluie de ce a stabilit consultările pentru săptămâna viitoareAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Record absolut în criza COVID. Iohannis: Azi avem peste 330 …Klaus Iohannis cere intervenţia Comisiei Europene: „Nu …

„Am constatat ieri în Parlament un entuziasm total nemotivat în legătură cu căderea Guvernului. Am observat, după ce s-a încheiat moţiunea, că liderii şi membrii partidelor care au votat această moţiune au avut diverse abordări. Au venit unii să ne spună că probabil nu se prezintă la consultări. Probabil dumnealor au dărâmat un Guvern şi habar n-au ce se întâmplă după. Deci nu vin la consultări. Alţii au ţopăit pe acolo strigând că vor să suspende preşedintele. Nu văd cum ar rezolva suspendarea preşedintelui relaţia dintre partide. Cu siguranţă, ar crea circ şi despre asta vorbim. Vor doar circ!”, as spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis cere intervenţia Comisiei Europene: „Nu putem să trecem iarna cu preţuri în creştere la electricitate”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, după ce Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură în Parlament, că ceea ce caracterizează cel mai bine România de azi este cuvântul „criză”. Preşedintele a subliniat că situaţia legată de moţiune „a fost generată de politicieni cinici”. Cu acest prilej, Klaus Iohannis a anunţat că va convoca săptămâna viitoare consultări cu partidele politice. „Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare”, a afirmat preşedintele României.

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV