Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a ajuns în Olanda, alături de fraţii săi. „Plâng de o săptămână de când i-am dat!”

Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a ajuns în Olanda, alături de fraţii săi. „Plâng de o săptămână de când i-am dat!”

Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a ajuns în Olanda, alături de fraţii săi. Şapte exemplare au ajuns în Olanda, iar proprietarul lor, un executor judecătoresc din Dâmboviţa, a spus că a renunţat la lei pentru că nu mai avea loc suficient să-i îngrijească!

Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a ajuns în Olanda, alături de fraţii săiAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Lorena Balaci, trădată de Eugen Trică după ce l-a despărţit …Clarvăzătoare dată în judecată de un client. Acesta o acuză …

Leii au fost salvaţi dintr-o menajerie din localitatea Picior de Munte, judeţul Dâmboviţa. Îngrămădiţi în cuşti, subnutriţi şi cu răni vechi, cum au declarat reprezentanţii celor două organizaţii nonguvernamentale că au găsit animalele. Felinele au fost tranchilizate rând pe rând, urcate în camioane şi duse în siguranţă la un sanctuar din Olanda. „Este vorba despre trei femele şi patru masculi. A fost o misiune foarte grea, cu foarte multe emoţii. Momentul în care l-am eliberat pe unul dintre lei a fost unic. Curând leii vor ajunge la ei acasă, acolo unde trebuie să fie şi niciodată în proprietatea unei persoane private”, a spus Anca Tomescu, de la Animal Society, conform Observator.

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit: „Dacă nu te-a oprit nimeni, te opresc eu!”

Claudiu Duică, proprietarul leilor, a declarat: „Plâng de o săptămână, de când i-am dat. I-am dat fiindcă aveam prea mulţi. Nu mai aveam spaţiu aici. Sper să o ducă mai bine, să le dea mâncare câtă le dădeam eu. Dormeau cu mine în pat, mă jucam cu ei, îi plimbam”. Leii vor sta câteva luni în sanctuar iar mai apoi se întorc acasă, în Africa. Una dintre felinele salvate apare în videoclipul manelistului Dani Mocanu. Felina, ţinută în lesă şi folosită ca animaţie, i-a adus manelistului un dosar penal după ce în imagini se vede că animalul era plin de răni!

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV