Nelu Tătaru, în ziua cu cel mai mare număr de decese provocate de coronavirus: Încercaţi doar să număraţi până la 331

Nelu Tătaru, în ziua cu cel mai mare număr de decese provocate de coronavirus: Încercaţi doar să număraţi până la 331

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, consilier onorific al premierului demis Florin Cîţu, afirmă, miercuri seară, că virusul nu face diferenţe între oameni, dar oamenii pot alege să nu treacă prin tragedii, după ce 331 de oameni au murit în 24 de ore din cauza pandemiei. ”Încercaţi doar să număraţi până la 331”, afirmă Nelu Tătaru.

Medicul Vasi Rădulescu cere LOCKDOWN urgent: „Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Raed Arafat, noi precizări privind Ordinul de limitare a activităţii …Masca de protecţie redevine OBLIGATORIE pe stradă. Ordinul …

”Astăzi, 331 de suflete au plecat de lângă familiile lor. NU au plecat la serviciu, la şcoală, în vacanţă, la masă cu prietenii sau într-o vizită la părinţi, bunici sau copii… Au plecat şi nu se mai întorc! Gândiţi-vă că în spatele fiecărui „număr” este un om care a pierdut lupta cu moartea”, a scris, miercuri seară, Nelu Tătaru pe Facebook.

Acesta a adăugat: ”Încercaţi doar să număraţi până la 331…”.   ”Virusul nu face diferenţe între oameni, dar oamenii pot alege să evite să treacă prin astfel de tragedii. Realitatea este aşa cum o vedeti în fotografie. Şi este doar un unghi…nu imaginea critică a situaţiei în ansamblu. Încotro alegem să ne îndreptăm”, a mai scris Nelu Tătaru.

Managerul de spital care a refuzat să arunce vaccinurile anti-covid nefolosite, revoltat că România cumpără 500 de concentratoare de oxigen: „Înnebunesc, le cumpăraţi degeaba”Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 14.744 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.445 sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 328 de persoane – inclusiv un bebeluş şi doi tineri nevaccinaţi de 18 şi 19 ani – au decedat, acesta fiind cel mai grav bilanţ zilnic de la începutul pandemiei. Au fost raportate 3 decese din septembrie. La ATI sunt internaţi 1.513 de pacienţi cu COVID-19. 400 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 23 dintre ei fiind la ATI.

 

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV