O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte: „Sunt o altă persoană acum”

O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte: „Sunt o altă persoană acum”

O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte. Sabrina Pattarello are 45 de ani şi este profesoară în Italia. Femeia a fost reclamată de nenumărate ori de părinţii elevilor ei că nu purta masca de protecţie şi spunea că virusul SARS-COV-2  nu există.

O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarteAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Vladimir Putin explică majorarea preţului gazelor şi dă vina …Atac armat într-un liceu din Texas. Elevii şi profesorii s-au …

Citeşte şi Situaţie catastrofală la ATI, în continuare nu mai niciun loc liber. Paturile din rezerva operaţională se ocupă rapid, din cauza numărului mare de infectări

Femeia şi-a schimbat complet părerea după ce s-a infectat cu coronavirus şi a fost la un pas să moara. Aceasta a stat la Terapie Intensivă timp de trei săptămâni, fiind între viaţă şi moarte.

Din fericire, a reuşit să invingă virusul şi s-a întors acasă, la Marghera. Potrivit „Il Gazzettino”, cei care au vorbit cu profesoara spun că e pe calea pocăinţei, pentru că a trăit boala pe pielea sa. Boala, care o adusese aproape de moarte, a făcut-o să se răzgândească.

Dacă anul trecut fără mască şi le spunea tuturor că virusul este o invenţie, acum crede că este o persoană diferită şi le mulţumeşte medicilor care i-au salvat viaţa.

„Am înţeles că nu se glumeşte cu virusul, am înţeles multe lucruri. Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”, spune femeia, potrivit Mediafax.

Referitor la vaccin, profesoara a declarat pentru „Corriere del Veneto” că se gândeşte să-l facă, dar vrea întâi să afle mai multe detalii despre diferitele vaccinuri, ce reacţii provoacă şi care sunt cele mai puţin riscante.

Citeşte şi Dr. Valeriu Gheorghiță avertizează: „Informarea din surse neoficiale duce la vieţi pierdute în fiecare zi. Nu e obligativitate ci responsabilitate”

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV