Tudor Chirilă a întors armele împotriva lui Iohannis şi Cîţu: „Ticăloşia preşedintelui şi premierului au aruncat ţara în criză”

Tudor Chirilă a întors armele împotriva lui Iohannis şi Cîţu: „Ticăloşia preşedintelui şi premierului au aruncat ţara în criză”

Tudor Chirilă aminteşte faptul că preşedintele Klaus Iohannis a fost votat doar pentru că românii au vrut în acel moment să scape de PSD, dar susţine că, prin acţiunile sale, nu face altceva decât să îi aducă pe social-democraţi înapoi la putere.

„Latest news e că a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Florin Cîțu, perdantul dificil. Aruncă cu gloanțe oarbe în …Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Klaus Iohannis. …

Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de ‘lideri’. Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu are nicio soluţie. A ajuns la concluzia PSD: trebuie făcute alegeri anticipate”

Tudor Chirilă: „De fapt, Iohannis a fost votat ca să facă jocuri penibile de culise”

Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise. Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar. Între timp țara se împarte în vaccinați și nevaccinați, oamenii se ștampilează unii pe alții cu vorbe grele, iar cazurile cresc”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Citeşte şi: Dacian Cioloş a demisionat din funcţia de preşedinte al grupului Renew Europe, din parlamentul European. Şeful USR e dispus să renegocieze intrarea în coaliţie cu PNL

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV