Bonus de vaccinare oferit salariaţilor de o fabrică din România

Bonus de vaccinare oferit salariaţilor de o fabrică din România

Bonus de vaccinare  în România. O fabrică de pe platforma industrială Slatina, cu peste 1.000 de angajaţi, încurajează salariaţii să se vaccineze oferindu-le câte 100 de lei, potrivit unui anunţ postat, joi, pe Facebook de companie..

Suma menţionată va fi oferită drept răsplată atât salariaţilor care s-au vaccinat, cât şi celor care urmează să se imunizeze, scopul fiind încurajarea unui nivel ridicat de siguranţă a angajaţilor şi partenerilor. „Încurajăm vaccinarea! TMK-ARTROM acordă o atenţie deosebită măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii COVID-19 cu scopul de a menţine la nivel ridicat siguranţa angajaţilor şi a partenerilor. Încurajăm vaccinarea voluntară şi respectarea măsurilor de prevenţie şi în acest sens vom continua să îi răsplătim pe toţi angajaţii noştri care sunt alături de noi în această acţiune. Vom continua să acordăm o zi liberă angajaţilor în ziua când se vaccinează şi vom oferi 100 de lei (suma netă) tuturor angajaţilor noştri care s-au vaccinat deja sau care urmează să se vaccineze, sumă care consideram noi că acoperă eventualele cheltuieli suportate de angajaţii noştri (cheltuieli cu deplasarea la centrele de vaccinare etc.)”, se arată în postarea menţionată.Alte Articole

Medicul Laura Ghibu, despre varianta Delta: „Nu este ca varianta …

Virgil Popescu,ministrul Energiei: „Preţul energiei în …Preţul carburanţilor a explodat în România. Benzina a atins …

Marile fabrici din Slatina au organizat anul acesta şi o campanie comună de vaccinare chiar pe platforma industrială.

Un angajat al TMK-Artrom SA a murit de COVID-19, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. El avea 55 de ani. Peste 30 de oameni au murit, până acum, în Olt, din cauza infecției cu coronavirus. Bărbatul se afla la Terapie Intensivă și, în urmă cu câteva zile, a avut o criză din cauza depresiei în care intrase, încercând să se arunce de la etajul doi al unității sanitare. A fost liniștit, în cele din urmă, de personalul medical.

Vouchere educaţionale de 1000 de lei pentru profesori

Pacientul avea 55 de ani și se afla internat la spital de circa trei săptămâni. TMK-Artrom Slatina se numără printre unitățile economice de pe platforma industrială a Slatinei unde a izbucnit un focar de coronavirus, zeci de persoane fiind afectate.

Județul Olt a depășit 1.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, 35 de infectări având loc în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. De asemenea, continuă să crească și numărul deceselor provocate de noul coronavirus.

În municipiul Slatina numărul cazurilor de COVID-19 a crescut şi joi, incidenţa îmbolnăvirilor fiind de 9,85 la mia de locuitori. Şi în comunele din jurul municipiului Slatina, Brebeni, Slătioara şi Milcov, incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus este de peste nouă la mia de locuitori, o parte dintre angajaţii de pe platforma industrială având domiciliul în aceste localităţi.

Bonus de vaccinare  în România. Vouchere de la stat pentru cei care se vaccinează

Ministerul Sănătăţii a stabilit cum se acordă voucherele pentru cei care se vaccinează anti-COVID-19: Persoanele vaccinate cu schema completă vor primi 5 tichete de masă, în valoare totală de 100 lei; ele vor putea fi luate de la centrul de vaccinare.

Ministerul Sănătăţii a stabilit metodologia de acordare a voucherelor pentru cei care se vaccinează anti-COVID-19, astfel că persoanele vaccinate cu schema completă vor primi cinci tichete de masă, în valoare totală de 100 de lei. Tichetele vor putea fi luate de la centrul de vaccinare sau cabinetul medicului de familie, în funcţie de locul unde o persoană a fost imunizată. Voucherele se acordă persoanelor vaccinate începând cu 31 august.

EXCLUSIV Vouchere de 100 de lei pentru cei care se vaccinează. Andrei Baciu spune cum intri în posesia tichetelor

„Estimăm că voucherele vor putea fi distribuite în centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie şi ambulatoriile de specialitate începând cu luna octombrie. Ordinul emis astăzi finalizează cadrul legal. Imediat după publicarea în Monitorul Oficial vom asigura resursele bugetare, după aceea tipărirea şi distribuirea tichetelor de masă”, a declarat Cseke Attila, ministrul Sănătăţii.

Conform MS, Direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti vor realiza procedura de achiziţie, în regim de urgenţă, a serviciilor de tipărire şi emitere a tichetelor de masă în termen de 10 zile de la data alocării de către Ministerul Sănătăţii a fondurilor necesare.

După achiziţionarea tichetelor de masă, direcţiile de sănătate publică vor distribui în termen de 5 zile către centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie şi ambulatoriile de specialitate unde se realizează procesul de vaccinare.

Citește și…

ULTIMA ORA! De ce boli poți suferi după vaccinare? Anunțul făcut de medicul Gabriel Diaconu!

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute

Sursa: RomaniaTV