Dan Barna, un nou atac devastator la adresa lui Florin Cîţu: „Nemernicia prin care a golit fondul de rezervă al Guvernului confirmă că nu avea ce să caute în funcţia de prim-ministru”

Dan Barna, un nou atac devastator la adresa lui Florin Cîţu: „Nemernicia prin care a golit fondul de rezervă al Guvernului confirmă că nu avea ce să caute în funcţia de prim-ministru”

„Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l- a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

„Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, a concluzionat fostul vicepremier.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Guvernul Cîțu dă țeapă primarilor USR. Doar 5 localități …PSD depune zeci de plângeri penale împotriva lui Florin Cîţu …

Citeşte şi Guvernul Cîțu dă țeapă primarilor USR. Doar 5 localități din 41 conduse de liderii formațiunii primesc fonduri. „Clotilde Armand, zero Lei”

Anterior, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat că social-democraţii vor depune plângeri penale împotriva premierului interimar Florin Cîţu şi a tuturor miniştrilor, pentru a desfiinţa „hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă”.

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda!

Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi Dacian Cioloş i-a cerut lui Cîţu, prin SMS, negocieri pentru a forma un nou guvern

 

Citește și…

Când va lua de fapt sfârșit valul 4 al pandemiei? Octavian Juma a oferit toate detaliile! Momentul așteptat de toată lumea este tot mai aproape!

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Sursa: RomaniaTV