Klaus Iohannis neagă posibilitatea alegerilor anticipate: „Este imposibil. Denotă un cinism care se ascunde sub masca grijii pentru români”

Klaus Iohannis neagă posibilitatea alegerilor anticipate: „Este imposibil. Denotă un cinism care se ascunde sub masca grijii pentru români”

Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile anticipate și a declarat că o astfel de inițiativă este exclusă în contextul actual, iar cei care sprijină un astfel de demers nu țin cont de binele românilor.

„Declanşarea alegerilor anticipate este o chestiune care se discută demult teoretic în România. Constituţia este construită pentru a garanta stabilitatea parlamentarăAlte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Marcel Ciolacu depune plângere penală împotriva lui Cîţu, …Klaus Iohannis cere plafonarea preţurilor la energie. „Sunt …

E în realitate aproape imposibil de declanşat alegeri anticipate, nemaivorbin de faptul că nici nu e de dorit.

Nu suntem la nici un an de alegerile parlamentare. Ce ar aduce?

Aceleaşi partide, probabil cu acelaşi procente, poate puţin modificate, ceea ce ne-ar duce exact înapoi în situaţia în care suntem azi.

În teorie, în Constituţie sunt prevăzute astfel de alegeri, însă constituţional nu sunt bine definite şi nu au avut loc niciodată din aceste considerente.

Faptul că un partid tot defilează cu alegeri anticipate mi se pare mai degrabă o formă de eschivă din partea acestui partid decât altceva.

de ce consult5ră săpt viitoare dacă e criză

Crizele politice, de regulă, nu se pot rezolva foarte repede pentru că ele se întâmplă atunci când politicienii nu se mai înţeleg între ei sau apar orgolii sau tâfne.

Am asistat la un entuziasm total nemotivat şi fundamental deplasat în Parlament că a fost dat jos Guvernul şi s-au lăudat ei că ce au făcut ei pentru români.

Pentru români au făcut că au dărâmat Guvernul în plină criză pandemică şi în plină energetică.

Una peste alta, eu rămân la părerea mea. Această chestiune denotă un cinism care se ascunde la unii sub masca reformismului, la alţii sub masca cică grijii pentru români.”, a declarat Președintele.

Citește și…

ULTIMA ORA! De ce boli poți suferi după vaccinare? Anunțul făcut de medicul Gabriel Diaconu!

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Sursa: RomaniaTV