Marcel Ciolacu despre un posibil dosar pe numele său: „Nu exclud acest lucru. Vom depune plângere penală împotriva lui Cîțu”

Marcel Ciolacu despre un posibil dosar pe numele său: „Nu exclud acest lucru. Vom depune plângere penală împotriva lui Cîțu”

Marcel Ciolacu a declarat azi în cadrul unei conferințe de presă că PSD va depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu, pentru că a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă ca „mită” către primarii PNL.

„50 de milioane de euro din bani publici au fost daţi mită pentru primari PNL care l-au votat la Congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locale, care au cerut disperat de bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu primit nici pentru hârtie igienică. (…) Partidul Social Democrat nu poate să accepte acest lucru, de aceea vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru ca să se răzbune că l-am dat jos”, a afirmat Ciolacu într-o o conferinţă de presăAlte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Klaus Iohannis cere plafonarea preţurilor la energie. „Sunt …Klaus Iohannis dinamitează USR: „S-a dat mare partid reformist. …

Întrebat de către jurnaliști dacă există o posibilitate să existe un dosar pe numele său, liderul PSD a afirmat că nu exclude această posibilitate.

„Mie să îmi facă dosar? Ce dosar să-mi facă? Nu exclud acest lucru, dar nu prea văd pe ce. Nu beau la volan”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Citește și…

ULTIMA ORA! De ce boli poți suferi după vaccinare? Anunțul făcut de medicul Gabriel Diaconu!

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Sursa: RomaniaTV