Marcel Ciolacu scoate la iveală deznodământul guvernării Cîțu: „Saracie, foame și frig. Aceasta este România feudală a lui Iohannis”

Marcel Ciolacu scoate la iveală deznodământul guvernării Cîțu: „Saracie, foame și frig. Aceasta este România feudală a lui Iohannis”

Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa guvernării Cîțu și a lui Klaus Iohannis pe care îi acuză pentru situația în care se află România la acest moment.

„Astăzi Iohannis și Cîțu v-au trimis nota de plată pentru Congresul PNL: sărăcie, foame și frig. Iohannis și Cîțu au condamnat peste 70 la sută din populația României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani. Iohannis și Cîțu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceaușescu! Românii vor sta în benză și frig, pentru că acești iresponsabili și-au plătit din banii românilor funcțiile lor la Congresul PNL. Peste 150 de milioane de euro din bani publici au fost dați mită pentru primarii PNL care l-au votat la Congres pe Cîțu cu mâna la nas! Restul administrațiilor locale care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale și școli NU au primit bani nici de hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis și Cîțu! Aceasta este România feudală. Iohannis vrea să fie stăpân peste un popor de iobagi.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Marcel Ciolacu despre un posibil dosar pe numele său: „Nu …Klaus Iohannis cere plafonarea preţurilor la energie. „Sunt …

Orașele și satele vor îngheța la propriu. Nu vor mai fi bani pentru căldură. Școlile și spitalele nu vor mai avea cu ce să plătească facturile. Creșterea explozivă a prețurilor la energie și gaze, fără nicio măsură de compensare, va face ca românii, firmele românești și instituțiile publice să intre în colaps. PSD nu poate accepta acest lucru!

De aceea, vom depune plângere penală împotriva lui Cîțu! Vom merge până la capăt! Românii nu trebuie să sufere pentru că Iohannis și Cîțu s-au răzbunat că am dat jos acest Guvern. Cîțu a mai fost în pușcărie pentru beție! De data asta, trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele împotriva propriului său popor!”, a declarat Ciolacu.

Citește și…

ULTIMA ORA! De ce boli poți suferi după vaccinare? Anunțul făcut de medicul Gabriel Diaconu!

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Sursa: RomaniaTV