Surpriză uriaşă, Raed Arafat ar putea fi premierul tehnocrat al României. Prima reacţie

Surpriză uriaşă, Raed Arafat ar putea fi premierul tehnocrat al României. Prima reacţie

Raed Arafat ar putea fi premierul de criză al României în condiţiile în care valul 4 mătură sistemul sanitar şi economic din România. „Nu am avut nicio problemă după căderea guvernului prin moţiune. Eu sunt secretar de stat, relația de muncă a fost una bună. Am reușit să convingem să primim pentru următorii patru ani cele 8.400 de posturi. Nu pot spune că a fost neglijat sistemul. Am avut discuții”, a spus Raed Arafat despre colaborarea sa cu Cîțu.

Șeful DSU a fost întrebat și dacă ar accepta o nominalizare pentru funcția de premier, din postura de tehnocrat și a exclamat:  „Cred că glumiți. Rolul meu este clar în sectorul în care mă pricep. Ai nevoie de un premier care să coordoneze toate activitățile guvernului”.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Klaus ​Iohannis, la Centrala de la Cernavodă: România are …Dan Barna, un nou atac devastator la adresa lui Florin Cîţu: …

George Simion îl ameninţă pe preşedinte: „Dacă Iohannis va prelungi interimatul, vom iniţia procedurile de suspendare”

Pe de altă parte, Klaus Iohannis pare să meargă tot pe mâna lui Florin Cîţu, nu a lui Raed Arafat.  Întrebat dacă Florin Cîțu ar putea fi propus iar ca premier, președintele Klaus Iohannis a spus miercuri din Slovenia că orice persoană care strânge o majoritate poate fi desemnată. Șeful statului a mai spus, cu  referire la USR, că ”e greu de negociat cu un fost partener care a votat să-ți dărâme guvernul”.

Dacian Cioloş i-a cerut lui Cîţu, prin SMS, negocieri pentru a forma un nou guvern

„Să fim sinceri: cineva trebuie să guverneze țara, să formeze guvernul. Am considerat că e nevoie de câteva zile până când acest entuziasm nemotivat se stinge un pic, lumea ajunge să-și pună problema ce urmează și să începem discuții așezate, serioase, mature.

Când se formează un guvern, persoana desemnată de președinte trebuie să formeze o majoritate. Problema trebuie să și-o pună acea persoană. Pe mine mă preocupă, e legitimă. USR a fost în guvern, a abandonat guvernarea, a votat cu PSD și AUR pentru căderea guvernului. Aceștia sunt niște pași politici cu mare greutate și nu știu dacă partidele vor putea sau vor dori să treacă peste aceste lucruri. E greu de negociat cu un fost partener care a votat să-ți dărâme guvernul.

Nu am convingerea că după prima rundă se va cristaliza o soluție. S-ar putea să fie nevoie de încă o rundă de consultări. Politica coalițiilor nu se face doar prin niște consultări la Cotroceni, se face între partide. Să lase discursul patetic și să discute concret: ce se poate face pentru România”, a spus miercuri Klaus Iohannis. 

 

 

Citește și…

Ce avere colosală are amanta lui Putin, fostă femeie de serviciu! Incredibil cum a obținut-o:

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Sursa: RomaniaTV