Anamaria Prodan revine în forță după scandal! Apariție de senzație pe covorul roșu la un eveniment de gală. Sexy-impresara cu o siluetă de invidiat

Anamaria Prodan revine în forță după scandal! Apariție de senzație pe covorul roșu la un eveniment de gală. Sexy-impresara cu o siluetă de invidiat

Anamaria Pordan a demenstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică și o supraviețuitoare în ciuda tuturor bârfelor care au asaltat-o în ultima vreme, după scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria s-a afișat ca o adevărată divă la Gala Performanţei şi Excelenţei, care s-a ţinut miercuri seară la Snagov şi unde a fost premiată de Adela Diaconu.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Mihai Voropchievici a citit în rune cumpenele zodiilor. Cea …Dana Budeanu, apel printre lacrimi către copiii care o urmăresc …

Premiile speciale Gala Performanţei şi Excelenţei s-au decernat la casa Vlăsiei din Snagov, iar printre cei care au primit o distincție s-au aflat și Anamaria Prodan (48 de ani) şi fina ei, Andreea Lege.

Anamariei Prodan  i s-a decernat premiul pentru „cea mai puternică personalitate feminină a României cu rezultate remarcabile într-o lume a bărbaţilor”, iar fina ei a primit premiul pentru excelenţă în turism şi antreprenoriat feminin.

Prestigioasa gală a fost prima apariţie la un eveniment monden pentru Anamaria Prodan după ce s-a zvonit că divorţează de Reghecampf, ca imediat să plece într-o vacanță în Dubai.

Anamaria Prodan a ieșit o „învingătoare” după scandalul divorțului, la gală, prezența ei a fascinat pe toată lumea. Impresara a aut o rochie neagră tip sirenă, cu trenă și cristale cusute, iar Cătălin Botezatu a fost unul dintre „fanii” care și-au manifestat admirația.

Anamaria Prodan a mai dezvăluit și care sunt secretele ei pentru o siluetă de invidiat.

„Am grijă la alimentaţie, aşa e normal, să trăim sănătos. Am 57 de kilograme, iar cel mai puţin am avut 55 şi vreau să ajung din nou la atâtea kilograme. Fac şi sport, kickboking, sală, cardio, nu mănânc seara după 17, dar mănânc orice. E vorba de voinţă. Am multe proiecte acum şi copiii sunt împărţiţi pe toate continentele, iar când mi se face dor, revin la ei. Acum am terminat perioada de transfer şi aştept perioada de iarnă. Toată lumea e bine, soţul meu e la Craiova, nu face naveta. Cred că de Sărbătorile de iarnă vom fi toţi împreună şi vom petrece în SUA. Cadourile le iau pe loc, depinde de ce vor toţi. Vedem ce va fi”, a mai spus impresara în exclusivitate pentru Click.

 

Citește și…

Un medic ATI din București a decis să vorbească! Ce se întâmplă, de fapt, în spitale: „Suntem nevoiți să îi sedăm”

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV