Asociațiile de părinți, apel disperat către autorități: „Solicităm două săptămâni de școală online”

Asociațiile de părinți, apel disperat către autorități: „Solicităm două săptămâni de școală online”

Federaţia Naţională a Asociaţiilor de părinţi solicită ministerelor Educației și Sănătății ca școlile să intre în sistemul de învățământ online în următoarele două săptămâni, din cauza cazurilor crescute de infectare cu COVID-19 la copii.

Reprezentantul asociației declară că, chiar dacă a început testarea în şcoli, pericolul infectării în sălile de clase este iminent.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Un bărbat și-a ucis fratele farmacist, pentru că ”făcea …Sistemul sanitar din România se prăbușește. Spitalul din …

În plus, unii părinţi sunt sceptici la testare, numărul de infectări creşte de la zi la zi, iar copiii nu prea învaţă mare lucru.

„Să intre două săptămâni în lockdown, mă refer la unităţile de învăţămănt să treacă în online, ulterior rămânând ca deciziile să aparţină sută la sută unităţilor de învăţământ (…).

Nu e normal ca DSP şi CNSU să-şi dea cu părerea acolo unde nu au habar ce se întâmplă într-o unitate de învăţământ. Sunt profesori care fac parte dintr-o categorie cu comorbidităţi care nu sunt trecute în ordinul comun.

Mai grav, sunt elevi care au boli cronice şi care nu sunt trecute în ordinul comun, făcut astfel încât oricum să facem şcoală, ceea ce nu se poate în astfel de condiţii”, a spus Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Asociaţiei de Părinţi, vineri, la Antena 3.

Federația Națională a Părinților Edupart solicită suspendarea cursurilor față în față în localitățile cu rată de infectare peste 6 la mie.

Citește și…

ULTIMA ORA! De ce boli poți suferi după vaccinare? Anunțul făcut de medicul Gabriel Diaconu!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV