Bordel din Austria, transformat în centru de vaccinare. Ce surpriză primesc persoanele imunizate

Bordel din Austria, transformat în centru de vaccinare. Ce surpriză primesc persoanele imunizate

Bordel din Austria, transformat în centru de vaccinare. Este vorba despre casa de toleranţă „Funpalast” din Viena care a obţinut acreditarea Departamentului de Sănătate pentru a vaccina împotriva COVID-19, arată Bild, care citează publicația Heute.

Cu 8,4 milioane de locuitori, Austria a vaccinat 71,2% din populaţie cu cel puţin o doză. Cu toate acestea, autorităţile caută în continuare soluţii pentru a convinge cât mai multe persoane să se imunizeze.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Criza din Marea Britanie devine tot mai acută, oamenii nu găsesc …Angajaţii IBM au la dispoziţie două luni să se vaccineze. …

Astfel, o casă de toleranță din Viena a anunțat că a fost autorizată de Departamentul de Sănătate să deschidă un centru de vaccinare. Acesta va funcționa începând de la 1 noiembrie, în fiecare luni, între orele 16.00 și 22.00, potrivit Libertatea.

„Oricine poate veni la noi pentru vaccin, fără programare. Să fie fără griji, îi așteaptă medicii care vor face imunizarea. Cei sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toți cei care doresc să se imunizeze, bărbați, femei, copii, au nevoie de un act de identitate și, obligatoriu, să poarte mască”, a spus Peter Laskaris, unul dintre proprietarii „Funpalast”.

Citeşte şi: Valeriu Gheorghiţă a anunţat cine va face doza a patra de vaccin

Pentru a promova bordelul din Austria, transformat în centru de vaccinare, proprietarul le-a oferit un sfat şi celor care vor să facă vaccinul şi sunt într-o relaţie.

„Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație? Ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”, a precizat proprietarul casei de toleranță:

Cei care a ales să se vaccineze la centrul organizat la casa de toleranţă „Funpalast” vor fi recompensați cu un voucher care le asigură intrarea gratuită la sauna clubului.

Citeşte şi:Sistemul sanitar din România se prăbușește. Spitalul din Arad: „Deschidem o secție iar în mai puțin de 24 de ore e plin de pacienți care necesită oxigen”

 

Citește și…

Un medic ATI din București a decis să vorbească! Ce se întâmplă, de fapt, în spitale: „Suntem nevoiți să îi sedăm”

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV