Florin Cîțu amenință Ministerul Sănătății pentru criza sanitară: „Cine e responsabil ar trebui să răspundă chiar cu funcția””

Florin Cîțu amenință Ministerul Sănătății pentru criza sanitară: „Cine e responsabil ar trebui să răspundă chiar cu funcția””

Premierul interimar Florin Cîţu făcut declaraţii, vineri, la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI) de la Ciolpani.

„Am vrut să intervin azi pentru că voiam să văd cum au fost puse în aplicare măsurile luate recent şi dacă vedem deja efecte.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Fostul purtător de cuvânt al PNL contestă susţinerea partidului …Klaus Iohannis a promulgat legea. Băsescu riscă să piardă …

Aş vrea să vorbim despre mecanismul european pentru situaţii de urgenţă şi aş vrea ca la final Raed Arafat să ne spună ce se întâmplă cu medicamente.

Aş vrea ca Ministerul Sănătăţii să îmi spună, pentru că suntem în ancheta pentru valul patru, cum a fost pregătit şi tot referitor la medicamente.

Referitor la medicamente, se pare că a fost o licitaţie care a început în aprilie pentru Tocilizumab. Din aprilie şi până acum o săptămână această licitaţie a fost tergiversată. Dintr-odată ne-am dat seama că nu avem acest medicament.

Aş vrea să ştiu să ştiu cine din Ministerul Sănătăţii a tergiversat această achiziţie pentru aceste medicament atâtea luni de zile. Din aprilie şi până acum câteva luni, până când licitaţia a fost finalizată. E foarte important ca aceste informaţii să fie prezentate public

Ancheta pentru pregătirea valului 4. Au fost spitale care au făcut solicitări pentru ventilatoare din luna august. Ministerul Sănătății nu a luat act de aceste solictari ale Spitalului de Boli Infecțioase, au fost solicitari aveam ventilatoarele și cineva din Ministerul Sănătății nu a răpuns și ar trebui sa raspunda chiar cu funcția.”, a precizat Florin Cîțu.

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV