Madonna, scene incendiare la „Tonight show” VIDEO

Madonna, scene incendiare la „Tonight show” VIDEO

Înainte de a se urca pe biroul lui Jimmy Fallon, îi povestea cum scriitorul James Baldwin reprezintă o inspirație pentru ea: „A fost o sursă minunată de inspirație pentru show-ul meu, iar un lucru pe care îl spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea”.

„Așa că sper că ți-am tulburat pacea atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a mai spus artista.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Oana Zăvoranu a rămas fără căţel. Vedeta face un apel disperat …Loredana Groza a băgat zâzanie în familia lui Baboiash. Soţia …

Jimmy Fallon a aprobat-o, iar în momentul următor Madonna s-a întins pe biroul acestuia. Vizibil stânjenit, prezentatorul a încercat să o acopere cu sacoul său. Dezinvoltă din fire, cântăreața s-a ridicat și a spus că nu se vede nimic, apoi a ridicat rochia pentru a demonstra.

„Viața nu este despre a intervieva pisicuțe. Nu vrei să vorbești cu un adult? Hai să avem o conversație de adulți”, a spus Madonna.

Jimmy Fallon a întrebat-o dacă în acest moment vorbește ca un adult, artista spunând că nu știe. Conversația a continuat cu subiecte precum terapia și fumatul.

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV