Alina Gorghiu îl face praf pe Vlad Voiculescu: ‘Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Știm cât de important e ca economia să fie deschisă’

Alina Gorghiu îl face praf pe Vlad Voiculescu: ‘Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Știm cât de important e ca economia să fie deschisă’

Vlad Voiculescu a mai spus că ”mulţi din aceste instituţii ştiau foarte bine ce se vă întâmpla, dar au preferat să tacă”.

Alina Gorghiu, parlamentar PNL, l-a criticat dur pe Voiculescu pentru afirmațiile sale. „Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Serios. Că urăști PNL e una. Că ai o obsesie pentru Cîțu e alta. Dar să te faci că nu vezi toate eforturile făcute de guvern și să te răzbuni pe fiecare dintre noi, cei care știm cât de important e ca economia sa fie deschisă”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Ministrul Finanțelor, anunț de ultimă oră despre carantinarea …Florin Cîţu, în ziua în care România nu mai are niciun pat …

Premierul interimar Florin Cîţu a prezentat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, două aspecte din ancheta privind pregătirea valului 4, el acuzând Ministerul Sănătăţii că a tergiversat achiziţia unui medicament pentru bolnavii de COVID-19, Tocilizumab, pentru care România a cerut activarea mecanismului european de protecţie civilă, şi că nu a răspuns solicitării spitalelor pentru ventilatoare, deşi avea 40 de bucăţi pe stoc, donaţie din partea Germaniei.

Ministrul Finanțelor, anunț de ultimă oră despre carantinarea României: „Singura variantă de a scăpa de pandemie…”

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a reacționat și el la insistențele lui Vlad Voiculescu, președintele USR București, cu privire la declararea carantinei totale în România. Vîlceanu acuză USR că vrea să bage țara în faliment și promite că economia nu va fi închisă.

„USR vrea LOCKDOWN ! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!

Mesajul meu este clar : NU VOM ÎNCHIDE ECONOMIA!

Trebuie să înțeleagă și USR și PSD, că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea și să participe activ alături de noi la campania de vaccinare.

USR are tupeul să jignească angajații din DSU, Ministerul Sănătății, INSP și DSP-uri, după ce a avut 2 miniștri ai Sănătății, care s-au întrecut în incompetență, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri și acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN”, scrie Dan Vîlceanu pe Facebook.

 

 

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV