Anamaria Prodan, mai dezlănţuită ca niciodată despre posibilul divorţ. „Poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește”

Anamaria Prodan, mai dezlănţuită ca niciodată despre posibilul divorţ. „Poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește”

Anamaria Prodan a mărturisit că familia este bogăţia cea mai importantă de care se bucură.

„Bogăția nu înseamnă Ferrari, case, mașini. Bogăția este ce ai tu, copii superbi, familie, omenie. Ajungi la vârsta asta, ok, ai astea pentru că muncești, dar nimic nu se compară. Adevărata bogăție sunt copiii și familia”, a precizat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu realizat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, conform Wowbiz.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Fiica lui Ion Dichiseanu, sfâșiată de durere și la cinci …Alina Laufer a ajuns de urgenţă la spital cu unul dintre gemeni: …

Anamaria Prodan şochează: „Nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane”

„Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.

Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă”, a mai precizat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Citeşte şi: Anamaria Prodan o demolează pe amanta lui Reghecampf: „Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece!”

Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. „E cel mai frumos gest pe care îl poate face”

De asemenea, Anamaria Prodan a dezvăluit că se gândește serios la adopție.

„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am ascultat sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…)

Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata.

Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan revine în forță după scandal! Apariție de senzație pe covorul roșu la un eveniment de gală. Sexy-impresara cu o siluetă de invidiat

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV