Fiica lui Ion Dichiseanu, sfâșiată de durere și la cinci luni de la moartea marelui actor. Ioana vrea să scrie o carte în amintirea tatălui său

Fiica lui Ion Dichiseanu, sfâșiată de durere și la cinci luni de la moartea marelui actor. Ioana vrea să scrie o carte în amintirea tatălui său

Ioana Dischiseanu a avut o relație specială cu tatăl său. S-au înțeles de minune, iar despărțirea de Ion Dichiseanu a dărâmat-o de tot. Actorul a murit pe 20 mai 2021, lăsând în urmă multă durere, dar și amintiri deosebite pentru cei care l-au cunoscut.

Fiica lui Ion Dichiseanu a mărturisit că a dat mai multe lucruri de-ale tatălui său, dar că de haine nu se poate despărți. Încă are costumul alb și pantofoii lui cu care obișnuia să meargă la spectacole.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Anamaria Prodan, mai dezlănţuită ca niciodată despre posibilul …Alina Laufer a ajuns de urgenţă la spital cu unul dintre gemeni: …

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau’, a declarat fiica lui Ion Dichiseanu pentru Fanatik.ro.

Ioana a dezvăluit că a observat mai multe coincidențe după moartea lui Ion Dichiseanu. Actorul a murit la 87 de ani, iar ea e născută în 1987. Mai mult, el a murit când ea avea 33 de ani, iar el s-a născut în 1933.

„Sunt multe lucruri interesante de spus, multe coincidențe. Culmea este că el a murit la vârsta de 87 de ani, eu m-am născut în anul 1987. Eu aveam 33 de ani când a plecat, el s-a născut în 1933. Eu cred că totul are un sens. Nu pot să găsesc o explicație la aceste lucruri.

Când a rămas însărcinată, mama și-a dorit să semăn cu tata. Dacă sunt nemachiată, parcă aș fi sora geamănă a lui. Atât de tare semănăm. Până și ridurile de expresie le-am moștenit de la el. Și alunițele le am exact în aceleași locuri’, a adăugat Ioana Dichiseanu.

La șase luni de la moartea lui Ion Dichiseanu, pe 20 noiembrie, Ioana vrea să organizeze o slujbă creștinească în semn de omagiu pentru tatăl ei. „Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face, însă, o slujbă religioasă, cum este creștinește’, a mai transmis ea.

Ioana Dichiseanu lucrează la mai multe proiecte în amintirea regretatului actor, inclusiv la o carte. „Am multe proiecte care îl implică pe el. Cu unele am început deja. Sunt câteva și pe plan muzical. Sunt mai multe planuri. Pregătesc chiar și o carte. Mi-a dat de lucru’, a mai spus Ioana Dichiseanu.

 

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV