Golul lui Ianis în poarta Germaniei a făcut înconjurul planetei: „Un nou Hagi scrie istorie! Așa tată, așa fiu”

Golul lui Ianis în poarta Germaniei a făcut înconjurul planetei: „Un nou Hagi scrie istorie! Așa tată, așa fiu”

Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul al meciului Germania – România. Reușita „tricolorului” a fost senzațională și a făcut rapid înconjurul internetului.

Un gol a marcat Gică Hagi contra unei foste campioane mondiale, cu Argentina în 1994. Ianis l-a egalat azi!

Pe contraatac, cu dreptul, mijlocașul lui Rangers l-a ridiculizat pe Rudiger – minge printre picioare! – apoi a finalizat perfect cu stângul, la colțul lung. Ter Stegen nu a avut ce face!Preliminarii CM 2022Etapa 8, 11 octombrie 202121:45RomâniaArmenia1X2

Ilie Dumitrescu a lăudat acțiunea lui Ianis Hagi. „Extraordinară, de mare jucător! A reușit să marcheze dintre 3 fundași adverși”, a spus „Mister”, la „Digi Sport Special”.

Ianis Hagi, faza serii în fotbalul european

Jurnalistul mexican Alvaro Cruz Santibanez a fost extrem de entuziasmat: „Ianis Hagi!!! Fiul celui supranumit Maradona din Carpați. La fel ca Vlad Țepeș, a stat în Turcia, apoi s-a întors în România pentru a-și conduce echipa. Golul de astăzi îmi aduce aminte atât de mult de tatăl lui”.

Contul de Twitter al casei de pariuri William Hill a notat: „Gheorghe Hagi – Ianis Hagi. O familie care marchează goluri de talie mondială. Așa tată, așa fiu”.

CBS Sports a reacționat instant: „Un nume cunoscut pentru români! Un nou Hagi scrie istorie pentru țară. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă împotriva Germaniei”.

  • Daily Record: „Ianis Hagi a reușit un moment epic în fața Germaniei, o acțiune în care l-a făcut invizibil pe câștigătorul Ligii Campionilor”
  • Seb Stafford-Bloor, jurnalist sportiv: „Super, super gol marcat de Ianis Hagi! Încântător controlul și finalizarea”
  • Optus Sport: „Depășire în viteză maximă, minge dată printre picioarele lui Rudiger. Finalizare ca în futsal. Ianis Hagi a ieșit în față astăzi! Un nume special pentru fotbalul românesc și un gol special pentru el”

România, sprijin important în deplasarea cu Germania

La ședința tehnică UEFA premergătoare partidei de azi cu Germania, s-au anunțat 850 suporteri români în primul sector dedicat fanilor oaspeți din perioada pandemiei, la un meci al României. „Suntem siguri că vom fi aproape 1.000 plus mulți alți români din Germania și țările vecine în restul arenei!”, scrie FRF.ro.