Horoscop 9 octombrie 2021. Weekend plin de provocări, ce zodii au noroc sâmbătă

Horoscop 9 octombrie 2021. Weekend plin de provocări, ce zodii au noroc sâmbătă

Horoscop 9 octombrie 2021 Berbec 

Deși nu e vorba despre o rezolvare imediată, soluția este mereu o chestiune care ține de tine. Depinde doar de tine să nu te lași intimidată de nimeni. Nu trebuie să tolerezi în jurul tău persoane care încearcă să te manipuleze. Nu le oferi satisfacția câștigului pentru că după toată munca depusă, toate laudele sunt ale tale, scrie Techalsi.com.

Horoscop 9 octombrie 2021 Taur

Taurii sunt preocupaţi de o problemă pe care o au cu un coleg de serviciu sau chiar cu şeful. Acceptaţi cu greu criticile, deşi, ar trebui să fiţi puţin mai deschişi.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Cristina Demetrescu: „Mercur retrograd aduce zile proaste, …Mercur retrograd 2021. Cele patru zodii puternic afectate de …

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţăHoroscop 9 octombrie 2021 Gemeni

Nativii Gemeni au azi un magnetism aparte, iar asta îi avantajează în comunicare. Însă dacă plănuiţi o vacanţă sau scurtă călătorie, s-ar putea să nu aveţi bugetul necesar.

Horoscop 9 octombrie 2021 Rac

Persoana iubită se împotriveşte privind o investiţie pe care Racii vor să o facă pentru casă. Voi aveţi banii necesari, deci, trebuie doar să vă decideţi dacă merită.

Horoscopul babilonian, cu Mihai Voropchievici. Ce spun runele despre cel mai vechi zodiac din lume

Horoscop 9 octombrie 2021 Leu

Leii au noroc în tot ce ţine de prieteni, chiar şi dacă se ajunge la dezbateri. Dar conflictele nu sunt excluse azi, decât dacă vorbim de partenerul de viaţă cu care vă înţelegeţi perfect.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Fecioară

Astăzi relațiile cu copiii și tinerii vă menţin buna dispoziţie. Pe plan sentimental, vă simţiţi foarte aproape de partenerul de viaţă. Acasă, nu lăsați obiceiurile rele să se perpetueze, gândiți-vă înainte să faceţi ceva ce ştiţi că nu e tocmai indicat.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Balanță

Veți găsi o mie și una de lucruri de făcut astăzi, dar luați-vă timp pentru a le rezolva. Sunteți într-o formă excelentă, în ciuda faptului că sunteți emoțional, dar acest aspect vă face să vă simțiți mai optimist. Prietenia este în centrul atenției și simțiți nevoia să vă apropiați de cei care vă împărtășesc idealurile.

Horoscop 9 octombrie pentru Scorpion

Ar trebui să petreceți ceva timp gândindu-vă, pentru a vă înțelege mai bine posibilele eșecuri, pentru a vă lărgi gândirea și a vă deschide către idei noi. Lipsa de sensibilitate va fi greu de tolerat. În cele din urmă, veți vedea ce se află în spatele măștii unor oameni. Maturitatea emoțională va trece printr-o perioadă de creștere accelerată.

Horoscop 9 octombrie pentru Săgetător

Disputele cu privire la bani ar putea fi astăzi un obstacol. Indiferent cât de implicat vă simțiți într-o problemă, aceasta este o zi proastă pentru aceste tipuri de discuții. Observațiile dvs. la locul de muncă nu vor fi lipsite de substanță. Veți fi dinamic și eficient în realizarea obiectivelor.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Capricorn

Astăzi cineva ar putea încerca să vă îndoctrineze sau să vă convingă să fiți de acord cu ideile lor. V-ar putea determina să dezvăluiţi anumite secrete. Este posibil ca acasă să fie o atmosferă tensionată. Veți găsi cea mai bună cale de ieșire dintr-un impas datorită sfaturilor unei persoane bine informate, deci fiți receptivi la sfaturile lor. Inacțiunea ar fi un risc și cel puțin ar trebui să faceți o activitate care vă distragă atenţia.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Vărsător

Bunăvoința face loc rigorii și preocupărilor materiale. Este o zi oarecum austeră; atmosfera vă încurajează ambițiile și aprofundarea realizărilor voastre. Totul se va schimba foarte repede în jur, la locul de muncă și veţi fi bombardaţi cu tot felul de cereri. Nu spuneţi da tuturor. Ar trebui să rezolvați orice detalii legale cât mai repede posibil. Nu mai amânaţi. Sunteţi concentraţi pe satisfacerea partenerului dvs. Astăzi este ziua dvs. norocoasă.

Horoscop 9 octombrie pentru Pești

Faceți un efort pentru a vă controla dacă tentația devine prea puternică. Astăzi vă este dificil să rămneţi echilibraţi emoțional. Nu vă irosiţi energia cu cuvinte goale. Creativitatea dvs, combinată cu viziunea obiectivă asupra lucrurilor, vă va permite să găsiţi noi modalități în a avea succes la locul de muncă. Sentimentele posesive sunt responsabile pentru neliniștea pe care o trăiţi. Este timpul să faceți un bilanț și să realizați că trebuie să scăpați de ele pentru a merge mai departe împreună cu partenerul dvs.

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV