Incident aviatic tragic! Patru oameni au murit după ce un avion s-a prăbușit în timpul decolării

Incident aviatic tragic! Patru oameni au murit după ce un avion s-a prăbușit în timpul decolării

Incident aviatic grav în apropiere de Atalanta. Un avion de mici dimensiuni a luat foc, iar apoi s-a prăbușit. Patru oameni au murit.

Avionul a luat foc în timpul decolării, iar apoi s-a prăbușit, potrivit Administrației Aviației Federeale din Statele Unite ale Americii. Incidentul a avut loc pe aeroportul Aeroportul DeKalb-Peachtree din Chamblee, aflat la nord-est de Atlanta, vineri, în jurul orei locale 13:11.Alte Articole

Medicul Laura Ghibu, despre varianta Delta: „Nu este ca varianta …

Doliu în politică! A murit primul preşedinte. Vestea a făcut …Alertă în Europa. Focuri de armă la frontiera dintre Belarus …

Cei patru oameni care se aflau la bordul avionului au murit în urma accidentului. Echipajele de salvare au transmis că la momentul în care au ajuns la fața locului rămășițele aeronavei erau cuprinse de flăcări.

În momentul de față nu se știe care sunt cauzele ce au dus la prăbușirea avionului. Comitetul Național pentru Siguranță în Transporturi și Federația Aviației Americane au deschis o anchetă, iar la fața locului vor fi trimiși experți, care vor stabili ce s-a întâmplat.

 

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute

Sursa: RomaniaTV