Mesaj RUNE pe ZODII 4-10 octombrie 2021. Cum va fi saptamana, noutati de la pietrele mistice!

Mesaj RUNE pe ZODII 4-10 octombrie 2021. Cum va fi saptamana, noutati de la pietrele mistice!

Mesaj RUNE pe ZODII 4-10 octombrie 2021. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 4-10 octombrie 2021. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Cele mai potrivite activități de toamnă pentru zodia taCristina Demetrescu: „Mercur retrograd aduce zile proaste, …

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 octombrie 2021. Karma grea arată RUNELE! Veţi primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE pe ZODII 4-10 octombrie 2021 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Thurisaz: In milologia norvegiana, stravechiul si siretul Gigant Farbauti (tatal lui Loki) a fost dintotdeauna dusmanul zeilor nordici. Si, desi avea rolul de a chinui omenirea, au dat zeilor norvegieni un scop: sa protejeze taramurile lor sacre. Acesta runa reprezinta tradarea Gigantilor de gheata, si transmite mesajul ca e nevoie sa fii atent, vigilent cu ceea ce se intampla in jurul tau.

RUNE pentru zodii, mesaj luna octombrie 2021. Adevaruri DUREROASE de la pietrele misticeETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – WUNJO (cu fata in jos). Trebuie sa iti gestionezi starile de anxietate si ingrijorare daca vrei sa reusesti sa ajungi la ce vrei. Poate ca anumite proiecte dorite se misca mai greu pana sa devina realitate. Ti se recomanda atentie in deciziile de munca si sa verifici cu migala totul. Daca ai dubii, decaleaza deciziile pana cand ai informatii mai clare pe care sa te bazezi.

Mesaj RUNE pe ZODII 4-10 octombrie 2021 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Algiz: Sufletul tau se simte amenintat. Dar ceea ce se apropie de tine nu iti va face rau. Dimpotriva, vine sa te ajute. Necunoscutul te poate speria, insa nu este neaparat ceva rau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV