Tragedie: 29 de morţi după ce au băut alcool contrafăcut. S-a deschis o anchetă

Tragedie: 29 de morţi după ce au băut alcool contrafăcut. S-a deschis o anchetă

Anchetatorii fac percheziții la magazinele care vând alcool contrafăcut. Autorităţile din Rusia au anunţat, sâmbătă, că 29 de persoane au murit în această săptămână din cauza intoxicaţiei cu alcool într-o regiune în apropierea Kazahstanului, după ce au consumat băuturi produse local care conţineau metanol, informează Reuters.

Zi de doliu naţional luni după ce o clădire cu cinci etaje s-a prăbuşit în Georgia VIDEOAlte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Focuri de armă la frontiera dintre Belarus şi Polonia pentru …Zi de doliu naţional luni după ce o clădire cu cinci etaje …

Cazul face obiectul unei anchete. Nouă persoane au fost reţinute în legătură cu decesele din regiunea Orenburg.  Guvernatorul regional Denis Pasler a lansat un apel urgent către populaţia locală să se abţină de la cumpărarea de alcool.

Pasler a precizat că au avut loc percheziţii pe scară largă la magazinele care comercializează alcool contarfăcut pentru a scoate din circulaţie băuturile nesigure.

Potrivit autorităţilor, în urma percheziţiilor au fost confiscate peste 1.200 de sticle de alcool.

Şase persoane au fost arestate sub suspiciunea de a fi comercializat alcool contrafăcut şi fără licenţă. Se crede că acestea au vândut băutura în principal în oraşul Orsk, din regiunea Orenburg.

Incident aviatic tragic! Patru oameni au murit după ce un avion s-a prăbușit în timpul decolării

Ministerul rus de Interne a anunţat că a confiscat din depozite şi magazine din regiune lichide care conţineau alcool şi că în multe dintre ele s-a descoperit metanol, care este toxic.

După un caz de intoxicaţie cu alcool în masă în Siberia în 2016, autorităţile naţionale din Rusia au decis controale mai dure în ceea ce priveşte producţia şi vânzarea de alcool, medicamente, parfumuri şi alte lichide cu un procent mare de etanol.

 

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV