Zodiile care se vor îmbogăţi în octombrie 2021. Cine câştigă la Loto, cine primeşte moştenirea

Zodiile care se vor îmbogăţi în octombrie 2021. Cine câştigă la Loto, cine primeşte moştenirea

Octombrie 2021 va avea un succes financiar deosebit pentru  trei semne ale zodiacului. In general, aceasta este o luna favorabila pentru toti reprezentantii cercului zodiacal, dar acesti trei norocosi vor „ castiga cu adevarat marele jackpot”, noteaza astrologul Inga Slizh.

Cine va avea noroc in a doua luna de toamna:Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Cele mai potrivite activități de toamnă pentru zodia taCristina Demetrescu: „Mercur retrograd aduce zile proaste, …

RAC

Inca de la inceputul lunii octombrie, Racul a devenit deosebit de flexibil si plin de resurse. In primele zece zile ale lunii, veti primi oportunitati unice de a implementa idei si planuri. Acest timp este deosebit de favorabil pentru cei care au propria afacere. Toate planurile tale vechi vor fi realizate cu succes. Luna te ajuta pe deplin. Sfarsitul lunii octombrie va aduce un profit impresionant.

VENUS in SAGETATOR 2021! 7 octombrie – 4 noiembrie: Optimism, aventura, liber la iubire.FECIOARA

Fecioarele vor trebui sa lucreze mult pentru a-si imbunatati bunastarea in octombrie 2021. Pluto va avea un efect benefic asupra sferei financiare, ceea ce iti va oferi multe oportunitati si sanse. Abilitatea de a analiza temeinic totul si de a pune lucrurile in ordine in afacerile dvs. va va ajuta sa atingeti un nivel calitativ nou de securitate materiala. Multe Fecioare vor primi o oferta tentanta pentru o pozitie mai buna si bine platita in octombrie.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

CAPRICORN

Octombrie 2021 este o luna foarte propice pentru Capricorni. In prima jumatate a acesteia, va trebui sa lucrati din greu, iar dupa data de 20, sa faceti un bilant al rezultatelor si al planificarii financiare pentru luna urmatoare. Toate eforturile tale vor fi rasplatite, dar pentru a nu pierde rapid ceea ce ai castigat, evita tentatiile cheltuielilor excesive si inutile. La sfarsitul lunii octombrie, va puteti permite vacanta si calatoriile.

Citește și…

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ! Are pe masă o ofertă nebună! Bagajele au fost deja făcute!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV