Anamaria Prodan, aflată la doar un pas divorţ de Reghecampf, şi-a găsit avocat! Cine e Don Schiller, omul care i-a distrus averea lui Michael Jordan în procesul de partaj

Anamaria Prodan, aflată la doar un pas divorţ de Reghecampf, şi-a găsit avocat! Cine e Don Schiller, omul care i-a distrus averea lui Michael Jordan în procesul de partaj

Anamaria Prodan nu a vorbit deloc despre divorţ sau tensiunile din relaţia cu Laurenţiu Reghecampf, dar a spus pentru ProSport că din acest moment nu va mai comenta nimic legat de familia ei, ci îi va lăsa pe avocatul Don Schiller şi Dan Shomon să facă acest lucru.

Impresara e cetăţean american de mai bine de 18 ani, iar în cazul unui eventual divorţ ea va fi reprezentată de cunoscutul avocat Don Schiller, cel care a reprezentat-i şi pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţ. Anamaria …Munţii Apuseni, în topul celor mai frumoase locuri din Europa. …

Anamaria Prodan a găsit un real sprijin şi în Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Avocatul Don Schiller a reușit să aducă în conturile fostei soții a lui Jordan nu mai puțin de 168 de milioane de dolari. În plus, Michael Jordan a cunoscut-o între timp pe Yvette Prieto și au făcut un contract prenupțial, care prevede că femeia nu are acces după căsnicie la averea legendarului baschetbalist, estimată la 1,9 miliarde de dolari.

Amanta lui Reghecampf este însărcinată în 3 luni. Reacția Anamariei Prodan. „Nu ştiu cine e fata asta, nu citesc presa”

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilon, ar fi însărcinată în trei luni și urmează să aducă pe lume o fetiță.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Cine e Corina, amanta lui Laurenţiu Reghecampf pe care a lăsat-o însărcinată

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV