Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 2 cu ponturi din fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 2 cu ponturi din fotbal!

Biletul zilei. Pentru prima zi a săptămânii am extras două selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.roAlte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

ROMÂNIA – ARMENIA 2021 LIVE ONLINE PRO TV. Teste negative …Simona Halep, eliminată de la Indian Wells. Sasnovici, după …

Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa din Argentina dintre Arsenal Sarandi și Godoy Cruz. Este un meci care nu se anunță foarte spectaculos și evidențiem faptul că formația gazdă vine după 6 etape în care s-au marcat un total de 3 goluri. În aceste condiții mizăm pe cel mult două schimbări ale tabelei de marcaj. Cota este una atractivă, 1.63.

Închidem biletul zilei cu partida dintre Entella și Pescara din Grupa B a ligii a treia din Italia. De remarcat este faptul că sunt cele mai spectaculoase grupări din această divizie, ambele având medii de 3.4 goluri pe meci. Evităm pariurile clasice de tipul 1,x,2 și mizăm simplu pe cel puțin o reușită în repriza secundă a meciului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 11 octombrie

20:30, Arsenal Sarandi – Godoy Cruz, sub 2.5 goluri, cota 1.63

22:00, Entella – Pescara, peste 0.5 goluri în repriza a 2-a, cota 1.26

COTA TOTALĂ: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 

Citește și…

Anunțul momentului, făcut de Arafat! Se dă lege pentru VACCINAREA OBLIGATORIE!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV