Dan Barna, prima reacţie după desemnarea lui Cioloş ca premier: „Nu a fost o surpriză. E o propunere serioasă, nu doar un joc de balet declarativ”

Dan Barna, prima reacţie după desemnarea lui Cioloş ca premier: „Nu a fost o surpriză. E o propunere serioasă, nu doar un joc de balet declarativ”

Dan Barna a precizat că propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru funcția de premier nu a venit ca o surpriză pentru USR, subliniind că este o „propunere serioasă, nu e doar un joc de balet declarativ”, iar formațiunea își asumă guvernarea şi „nu fuge nicăieri”.

Propunerea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier de către Klaus Iohannis nu a fost o surpriză pentru USR, a dezvăluit Dan Barna, precizând că e o „propunere serioase, nu doar un joc de balet declarativ”.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

USR cheamă PNL şi UDMR la guvernare: E cea mai bună soluţie …Prima reacție a PNL, după ce Iohannis l-a desemnat pe Cioloș …

Dan Barna a mai spus că USR PLUS îşi asumă guvernarea cu Dacian Cioloş premier.

„Nu a fost o surpriză, după discuțiile avute cu preşedintele astăzi. Preşedintele ne-a spus că celelalte partide fug de responsabilitatea guvernării pentru că este o perioadă dificilă, de criză. Noi am spus clar: nu fugim nicăieri, suntem aici.

Avem o propunere de premier, este o propunere serioasă, nu e doar un joc de balet declarativ şi am cerut preşedintelui să ia în serios această propunere”, a spus Dan Barna, după anunțul preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat cu cine va forma USR o majoritate, Dan Barna a spus că va iniția discuțiile cu PNL şi URMR, formațiunea susținând refacerea coaliţiei.

„De mâine dimineața va începe dialogul cu PNL şi UDMR, pentru că avem un protocol de coaliţie care nu a fost denunțat de niciunul din cele trei partide, avem condiţia că Florin Cîţu nu mai poate să fie opțiunea reală pentru Guvernul României.

În acest moment coaliţia poate fi reconstituită, se poate crea majoritatea care a funcționat în Parlament şi putem intra într-o logică în care să ne preocupăm de temele cu adevărat dramatice pentru cetățeni şi nu neapărat de situaţia politică care poate fi deblocată”, a mai afirmat Dan Barna la Antena 3.

Dacian Cioloș, prima reacție după ce Klaus Iohannis l-a propus ca prim-ministru: „Obiectivul nostru este să scoatem România din criză”

 

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV