Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţ. Anamaria Prodan , încă o lovitură

Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţ. Anamaria Prodan , încă o lovitură

Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţ. Laurențiu Reghecampf și presupusa iubită, Corina, ar dori să facă pasul următor, și anume să ajungă în fața ofițerului de stare civilă și, mai apoi, să facă nuntă.

Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţAlte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Munţii Apuseni, în topul celor mai frumoase locuri din Europa. …Situaţie aberantă! Agresoarea Mirelei Vaida nu a putut fi audiată …

Antrenorul și presupusa iubită ar locui împreună în apartamentul din Craiova și ar urma să devină părinți, semn că relația dintre cei doi ar fi foarte strânsă, motiv pentru care sunt mai hotărâți ca niciodată să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, scrie Cancan.ro.

Corina și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată pe tărâmul milionarilor, în Dubai, iar de atunci nu și-ar mai fiputut ține în frâu sentimentele. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, ar fi bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par să-și asume legătura din ce în ce mai mult.

Citeşte şi: Anamaria Prodan o demolează pe amanta lui Reghecampf: „Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece!”

Anamaria Prodan şi Reghe Junior, mesaje zguduitoare în toiul nopţii

La scurt timp după anunţ, fiul său, Laurenţiu Reghecampf Jr, a reacționat pe rețelele de socializare. La distanţă de doar câteva ore, acesta a şetrs postarea.

„🖤ai murit pt mine 😔forever!”, scrie Reghe Jr., în toiul nopţii, la o poză alb-negru în care apare alături de tatăl lui. Printre primele comentarii la această postare, se află şi cel al mamei sale, în care aceasta îl roagă pe băiat să-şi ierte tatăl, care „s-a pierdut undeva, într-o lume urâtă tare”.

„Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia,loialitatea,respect ,onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT ! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !! Tu esti EL!

Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !! Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE!

Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️„, a scris Anamaria Prodan.

Citește și…

Anunțul momentului, făcut de Arafat! Se dă lege pentru VACCINAREA OBLIGATORIE!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV