George Simion, răspuns savuros la postarea lui Florin Cîțu: Ești mic. Te-a trădat tătuca de la Cotroceni!

George Simion, răspuns savuros la postarea lui Florin Cîțu: Ești mic. Te-a trădat tătuca de la Cotroceni!

George Simion, răspuns savuros la postarea lui Florin Cîțu. Liderul AUR spune că ”tătuca de la Cotroceni”, referindu-se la Klaus Iohannis, ”l-a trădat” pe noul lider PNL prin decizia luată cu privire la noul șef al guvernului.

George Simion, răspuns savuros la postarea lui Florin Cîțu: Ești mic. Te-a trădat tătuca de la Cotroceni!Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Marcel Ciolacu vede luminița de la capătul crizei politice: …Bogdan Chirieac despre numirea lui Dacian Cioloș în funcția …

”Eu iau mai multe likeuri la comentariul ăsta decât tu la postare. Florine, ești mic. Te-a trădat tătuca de la Cotroceni…”, a spus Simion.

Acesta a strâns sute de likeuri în câteva minute, iar reacțiile românilor nu au încetat să apară.

”George Simion lasa-l domnule ca e prost rau. Nu stie ca este istorie?”, spune unul dintre internauți. ”George Simion aud ca tu vei sustine doar un guvern de “specialisti”. Ne zici si noua ce-s aia?!!”, adaugă un altul.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, după consultările de la Palatul Cotroceni că a decis să îl desemneze pe liderul USR Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru.

”În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. Este foarte important să se gestioneze situația pandemică, creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri să nu crească celelalte prețuri.

Este important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate.

Am reiterat importanța pregătirilor pentru situația de iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile importante pentru români, nu certurile politice. Formațiunile au venit cu diferite abordări, propuneri.

Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș.”, a spus Iohannis.

Dacian Cioloș a scris un mesaj pe Facebook după ce președintele Klaus Iohannis l-a anunțat ca fiind premier desemnat, că „este o onoare și o mare responsabilitate”. Cioloș spune că este gata să îți asume guvernarea și să înceapă negocierile cu celelalte partide.

Citește și: Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș premier

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV