George Simion zdruncină scaunul de premier al lui Dacian Cioloș: „E un om de paie. PNL nu vor vota. Nu cred ca o sa se implementeze”

George Simion zdruncină scaunul de premier al lui Dacian Cioloș: „E un om de paie. PNL nu vor vota. Nu cred ca o sa se implementeze”

George Simion a declarat într-o intervenție la Romania TV că Dacian Cioloș nu va obține o majoritate parlamentară pentru că nici AUR, nici PSD sau PNL nu vor vota pentru propunerea președintelui României.

„E un joc politicianist să se joace cu țara. Președinte Iohannis ne-a spus azi ca nominalizarea se decide aici la București și nu in alta parte. Nu există așa ceva. Cei de la PNL nu vor vota cu Dacian Cioloș. Nu mai are Iohannis o influență atât de mare asupra celor de la PNL.

Cel mai bine e ca Dacian Cioloș să facă ca Mircea Geoana, să spună ca nu poate aduna o majoritate si sa ne întoarcem la masa de negocieri.

Fața urâtă a politicii românești, satanele politicii romanesti astea sunt: Iohannos, Dacian Cioloș, Florin Cîțu.

Dacian Cioloș premier înseamna executara tuturor ordinelor de la Bruxelles.

Nu cred ca o sa se implementeze, e un om de paie Dacian Cioloș.” , a afirmat George Simion.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Rareș Bogdan, după numirea lui Cioloș în fruntea Guvernului: …Ce stă în spatele desemnării lui Dacian Cioloș în funcția …

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV