Larisa Iordache, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. „Doctorii ne-au spus că este în ultima fază!”

Larisa Iordache, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. „Doctorii ne-au spus că este în ultima fază!”

Larisa Iordache, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. Mama gimnastei a încetat din viața în luna iunie, din cauza unei boli grave.

Larisa Iordache, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei saleAlte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit. Motivul pentru …Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate: „Am făcut și …

„Anul trecut când a început pandemia am aflat de boala mamei. A avut cancer. Se pare că am ajuns la spital prea târziu. Când a început anul pentru a mă califica și eu pentru Jocurile Olimpice, am aflat practic că avea foarte mari dureri și am mers la spital. Medicii de atunci au fost foarte realiști cu noi, cu mine și cu fratele meu, și ne-au zis că mai bine decât să o ținem noi șase luni aici, mai bine vă bucați voi șase luni acasă. A fost foarte greu de realizat și de digerat că momentul va veni cândva. Am căutat tot felul de medici. Ea îți dorea foarte mult să trăiască”, a mărturisit Larisa Iordache la Antena Stars.

Larisa Iordache, la un pas să rămână fără un rinichi! Mărturisirea cutremurătoare a unei mari campioane

„Boala a avansat ușor, ușor. Semnelele erau destul de clare până în momentul în care eu am venit acasă de la Europene, m-am calificat. Am avut destul de puține momente cu ea pentru că deja nu mai putea să vorbească foarte mult. Se bucura de fiecare vizită pe care i-o făceam, atât eu, cât și fratele meu, și cumnata mea. S-a întâmplat. Eu în săptămâna aceea trebuia să plec la concurs. Am fost anunțați de medici că este în ultima fază și nu mai au ce să-i facă. Mi-am dat seama că trebuie să trăim realitatea, că nu avem altceva de făcut. Ne-am realizat cât de greu este, probabil din acest motiv sunt și așa de afectată acum”, a mai spus Larisa Iordache.

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV