Laurențiu Reghecampf a găsit naș pentru copilul pe care i-l va naște amanta: „Dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da”

Laurențiu Reghecampf a găsit naș pentru copilul pe care i-l va naște amanta: „Dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da”

Laurențiu Reghecampf nu a stat mult pe gânduri în ceea ceea ce privește venirea pe lume a noului său copil cu amanta Corina Caciuc, pe care se zvonește că antrenorul ar intenționa chiar să o ceară de nevastă.

Antrenorul și-ar fi găsit naș de botez în persoana prietenului său, Adrian Thiess, cunoscutul om de afaceri. Corina Caciuc este însărcinată în trei luni și mai are doar șase luni până va aduce pe lume o fetiță, al cărei tată ar fi chiar Laurențiu Reghecampf.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ …Reghecampf jr. neagă mesajul şocant de pe Instagram. „Mi …

Adrian Thiess este de fapt o cunoștință apropiată a foștilor soți, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, iar omul de afaceri a menționat că îi stimează în aceeași măsură pe cei doi, în ciuda divorțului.

Cu toate acestea, Thiess a confirmat faptul că va fi naș de botez pentru bebelușul Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, ne-a declarat Adrian Thiess, în exclusivitate pentru CanCan.ro.

Laurenţiu Reghecampf se desparte de Anamaria Prodan: „Am depus actele de divorţ”

Laurenţiu Reghecampf a confirmat pentru CANCAN.RO  că a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan a participat la Gala Performanță și Excelență alături de fiul ei, Bebeto, și a primit o distincție. Deși se afla și el pe lista premianților, Laurențiu Reghecampf nu a dorit să vină la acest eveniment. Antrenorul Craiovei ar fi putut onora cu prezența acest eveniment, mai ales că acum campionatul e întrerupt pentru meciurile echipei naționale.

Anamaria Prodan a dezvăluit că și-ar dori să fie din nou mamă. Soția lui Laurenţiu Reghecampf are un fiu alături de antrenorul celor de la Universitatea Craiova și două fete din primul mariaj, cu Tiberiu Dumitrescu. Prodan, 48 de ani, a fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu în perioada 1998 – 2007. Cei doi au două fiice: Rebecca, născută în 1999, și Sarah (născută un an mai târziu). În 2008, Anamaria și-a unit destinul cu Laurențiu Regecampf. În august s-a născut fiul lor, Laurențiu Junior. Reghe mai are un fiu din prima căsătorie, pe Luca.

Anamaria Prodan pregătește un divorț zguduitor. Înainte ca Laurenţiu Reghecampf să anunțe că a depus actele ca să divorțeze, Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă  că i-a angajat pe Don Schiller, cel care l-a distrus pe Michael Jordan în procesul de partaj, dar și pe consultantul lui Obama pentru a o reprezenta în cazul unui divorț.

 

 

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV