Marcel Ciolacu îl avertizează pe Cîţu după alocările din fondul de rezervă al Guvernului: „Îl anunţ că am depus plângere penală”

Marcel Ciolacu îl avertizează pe Cîţu după alocările din fondul de rezervă al Guvernului: „Îl anunţ că am depus plângere penală”

Liderul PSD Marcel Ciolacu, dar şi majoritatea primarilor social-democraţi, au reclamat faptul că premierul demis a alocat fonduri mult mai mari primăriilor conduse de PNL, iar unele localităţi administrate de PSD nu au primit nici un leu.

„Rectificarea bugetară s-a făcut după numărul de locuitori. E o lege, e o schemă de calcul. Banii îi primești în funcție de parametri. Îl anunț pe domnul Cîțu că am depus plângerea penală. Municipiul Motru a primit 0 lei. Cred că procurorii vor înțelege mai multe”, a spus Marcel Ciolacu.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

AUR a ieșit d la consultările cu Klaus Iohannis. George Simion: …Florin Cîțu, întâlnire de urgență cu liberalii la Vila …

Corina Ene, primarul comunei Căbești, jud. Bihor, a participat astăzi la consultările de la Cotroceni, alături de Marcel Ciolacu. Ea a răspuns acuzațiilor premierului Florin Cîțu și a spus că primăria sa a primit zero lei, în comparație cu alte primării conduse conduse de liberali.

Citeşte şi: PSD a ieşit de la consultările cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: „Şi preşedintele este autorul acestei crize politice. Din punctul de vedere al PSD, se va crea o majoritate pentru declanşarea de alegeri anticipate”

„Sunt primar la primul mandat. Sunt primar în comuna mea în care m-am născut și decizia am luat-o pentru că acolo a fost un primar PNL, care nu a făcut nimic pentru comună. Eu sunt în imposibilitatea de a depune unele proiecte, pentru că nu am bani de cadastru, ca să-mi atest proprietatea pentru acele imobile.

Această împărțire nu este una echitabilă și corectă, iar să susții că primarii PSD nu sunt competenți sau nu au rezultate, asemenea susțineri nu își au rostul și aici a fost și greșeala acestui guvern. A făcut totul politic, inclusiv împărțirea banilor a fost politică”, a spus Corina Ene.

Citeşte şi: PNL a ieşit de la consultările cu Klaus Iohannis. Florin Cîţu: „Avem o decizie în BEx care spune că nu putem guverna cu USR, dacă votează moţiunea” VIDEO

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV