Mesaj RUNE pe ZODII 11-17 octombrie 2021. Se anunţă beneficii pe termen lung. Previziuni mistice pentru fiecare zodie

Mesaj RUNE pe ZODII 11-17 octombrie 2021. Se anunţă beneficii pe termen lung. Previziuni mistice pentru fiecare zodie

Mesaj RUNE pe ZODII 11-17 octombrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Horoscop special. Tu ştii care este ADN-ul tău astrologic? …Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021. Tonus buni …

INTOARCEREA lui SATURN aduce casatorii, copii, divorturi, relocari, schimbari de cariera

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Saturn direct in Varsator 2021! Lordul Karmei pregateste NOI LECTII SERIOASE de invatat!

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE pe ZODII 11-17 octombrie 2021 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo este runa iubirii si sperantei. Focuseaza-te pe cei pe care ii iubesti si bucura-te de compania lor si pretuieste ocazia de a fi cu ei. Sowulo este si o runa pozitiva care iti transmite ca in caz ca ai obiective si scopuri in viata, atunci focuseaza-te pe ele. Sowulo te va ajuta pe calea spre succes.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Thurisaz (inversata): Esti prea rezistent la schimbare si nu iti face bine. Ai obieceiul de a privi situatiile doar pe termen scurt si sa nu le vezi beneficiile pe termen lung. Intelege ce inseamna aceste dezavanaje/sacrificii, pentru a nu se transforma in adevarate probleme mai tarziu.

Mesaj RUNE pe ZODII 11-17 octombrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – ODIN : Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV