Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate: „Am făcut și avorturi pentru elevele mele”

Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate: „Am făcut și avorturi pentru elevele mele”

Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate. Femeia de afaceri a mărturisit că și-a pierdut virginitatea pentru a le face face în ciudă părinților.

Mai mult, aceasta a precizat că pentru ea virginitatea este o tâmpenie și că nu asta iubesc bărbații la o femeie. De altfel, Monica Tatoiu dezvăluie că i-a oferit un sfat fiului său, Victor, în această privință.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Felix Baumgartner: „Suntem …Victor Rebengiuc: „Aștept ultima cortină. Mi-ar fi plăcut …

Citeşte şi: Monica Tatoiu a dezvăluit care e cel mai mare regret al ei: „Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Îl visez tot timpul, vorbesc cu el”

Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Denise Rifai femeii de afaceri.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto.

Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a povestit cum le ajuta pe elevele sale, pe vremea când era cadru didactic, să scape de sarcinile nedorite.  „Eu le învățam pe fetele mele, care aveau părinți mai duri, am făcut și avorturi pentru elevele mele din clasele a 12-a, cu tați nebuni, pe vremea lui Ceaușescu. Recunosc, le-am ajutat să intre la facultate”, a mai spus ea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV