S-a aflat salariul Andreei Esca! Suma este de-a dreptul colosală!

S-a aflat salariul Andreei Esca! Suma este de-a dreptul colosală!

De-a lungul anilor, salariul Andreei Esca a fost un subiect extrem de dezbătut de toată lumea. Sumele vehiculate au fost de-a dreptul impresionante.

Deși a fost întrebată de fiecare dată despre salariul pe care îl încasează lunar, Andreea Esca s-a ferit de fiecare dată să spună lucrurilor pe nume, lăsând, evident, loc de interpretări.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţ. Anamaria …Munţii Apuseni, în topul celor mai frumoase locuri din Europa. …

”Am un salariu decent care este în concordanţă cu toate salariile din media româneşti”, a spus Andreea Esca.

Nu de puține ori, așa cum spuneam, s-a scris despre banii care îi intră vedetei în conturi lună de lună. S-a speculat, la un moment dat, că vedeta ar încasa între 40.000 și 50.000 de euro. Totodată, au fost și voci care au precizat că salariul i-a fost scăzut drastic, intrându-i în conturi doar 5.000 de euro pe lună. Cum stau, însă, lucrurile cu adevărat, ei bine, acest lucru îl știu doar Andreea Esca și…. contabila.

Andreea Esca și soțul său au mai multe afaceri

Dar stați puțin, să nu vă gândiți că Andreea Esca câștigă bani doar de la Protv, asta pentru că vedeta și soțul ei au pus bazele mai multor afaceri de familie. Cei doi au o firmă de produse cosmetice, dar au afaceri și în domeniul imobiliarelor și în turism. Totodată, vedeta are și diferite contracte de imagine.

Citește și…

Anunțul momentului, făcut de Arafat! Se dă lege pentru VACCINAREA OBLIGATORIE!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV