Scandal înainte de meciul România – Armenia! Fanii, lăsaţi în ploaie la intrarea în Stadionul „Steaua”

Scandal înainte de meciul România – Armenia! Fanii, lăsaţi în ploaie la intrarea în Stadionul „Steaua”

Scandal înainte de meciul România – Armenia! Primul meci al echipei naționale de fotbal al României pe noul Stadion „Steaua” nu a fost lipsit de evenimente neplăcute.

Scandal înainte de meciul România – Armenia!Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

PRO TV LIVE România – Armenia 1-0 STREAM ONLINE VIDEO …Anunţ radical făcut de Ion Ţiriac. Decizia o afectează şi …

Fanii care și-au achiziționat bilete nu au pătruns în totalitate în incinta stadionului din Ghencea nici măcar după 20 de minute de la startul meciului! Aceștia s-au înghesuit la porțile arenei și au făcut scandal din cauza organizării execrabile, scrie ProSport.

Fanii au avut probleme cu biletele și verificarea acestora, astfel că au fost nevoiți să stea în ploaie, unii chiar și cu copii, până în minutul 20 al partidei dintre România și Armenia! „Rușine să vă fie!”, au strigat fanii la intrarea pe Stadionul „Steaua”, pe lângă înjurături la adresa Federației Române de Fotbal și a președintelui Răzvan Burleanu.

România – Armenia STREAM ONLINE VIDEO în preliminariile CM 2022

„A început meciul, da, și am plătit biletul, și avem și vaccin. Asta e România! Hai România!”, a fost reacția unuia dintre fani, iar unb altul a spus: „Întrebați organizatorii de ce 15 mii de persoane intră prin patru metri! O oră și jumătate am stat cu copilul în ploaie să intru, cu biletele cumpărate. A început meciul de un sfert de oră! Vedeți că mai sunt câteva mii de oameni care așteaptă”.

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV