Stelian Ion îl împunge pe Iohannis chiar înainte de consultări: „Sper să fie consultări reale, nu doar o bifare a atribuţiilor prezidenţiale”

Stelian Ion îl împunge pe Iohannis chiar înainte de consultări: „Sper să fie consultări reale, nu doar o bifare a atribuţiilor prezidenţiale”

Stelian Ion a declarat că speră să nu fie doar „o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale”, ci nişte consultări reale.

„Sper ca întâlnirea de la Cotroceni să fie ocazia pentru consultări reale, dincolo de orice partizanat, și nu doar o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale. Și să fie și ocazia pentru a spune fiecare, cu onestitate, dacă și cât susține cu adevărat reformele”, a scris duminică seara pe Facebook Stelian Ion.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

USR îl propune pe Dacian Cioloş premier dacă PNL nu vine cu …Klaus Iohannis îi cere lui Cîţu să accelereze demersurile …

Programul consultărilor de luni:

Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);

Ora 13:00 –Partidul Social Democrat (PSD);

Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);

Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);

Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură, marți, în Parlament. 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de PSD. Este cel mai mare vot cu care a fost demis un guvern în România. Parlamentarii PNL și UDMR au fost în sală, dar nu au votat.

Citește și…

Anunțul momentului, făcut de Arafat! Se dă lege pentru VACCINAREA OBLIGATORIE!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV